Tehnički kutak > Tuning skutera
Pitanje?!
Benjamin:
A dobro runner i nrg ima dovod zraka kroz deklo u prijenos.Ja recimo nemam pa sam probusio jedno 15 rupa u deklo da ima bolje hladenje.
Rossi:
pa da ima on rijeseno dovodjenje zraka u deklo ali eto opet nedovoljno ...jer svi se se na runnerima i nrg zale da motor puno oslabi kad se ugrije....a i sam osjetim to...izgubi 30% sigurno snage i svega...
P.A.L.A.C:
--- Citat: Rossi - 18 Kolovoz, 2007, 16:39:06 ---pa da ima on rijeseno dovodjenje zraka u deklo ali eto opet nedovoljno ...jer svi se se na runnerima i nrg zale da motor puno oslabi kad se ugrije....a i sam osjetim to...izgubi 30% sigurno snage i svega...
--- Kraj citata ---
potpis, izgubi se i to dosta.
al zato kevlar majka, meni kad se motor i ugrijo ide koda je hladan sa kevlarom. :headbang:
SF2osk:
ja sam na peugeotu izbusio 4 rupe naprijed na deklu promjera 2 cm i nazad iza zvona 2 rupe prommjera 2 cm
i prijenos se dobro hladi
Rossi:
ma kupi cu kevlar da se rijesim i tog sranja cim skupim sta para :) hehe sad odo zvala me frendica da nocim kod nje ,nema joj nikog :icon_tongue: ne treba mi veceras kevlar :icon_biggrin: mozda hladjenje kakvo dobro dodje :laughing7: :laughing7:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju