Tehnički kutak > Styling skutera
Moj SYM
bujo2:
--- Citat: Punisher - 18 Kolovoz, 2007, 09:49:56 ---Ma ok izgleda, samo ako ti nisu retrovizori nužni makni ih, izgledat će još malo bolje :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
Probal sam vozit bez retrovizora al mi je bolje s njima.
Shevinho:
Strašan cvajo,nema kaj :jerk: još da ide, bil bi bolji... Ma šala, dobar je... Samo lagano Bujo...
ChRiStIaN:
o j#bo swe...ajd bar skini zadnji blatobran i napravi undertail da lici zadnji kraj na nes...napre lagane obrve crne na svjetla...
bujo2:
--- Citat: KicHo7 - 20 Kolovoz, 2007, 13:51:36 ---o j#bo swe...ajd bar skini zadnji blatobran i napravi undertail da lici zadnji kraj na nes...
--- Kraj citata ---
Mogal si bar lijepo dat par savjeta a ne se tuda pravit pametan i psovat, vec sam primjetil za tebe da se puno preseravas, ajd se malo smiri!
ChRiStIaN:
--- Citat: bujo2 - 20 Kolovoz, 2007, 15:52:25 ---
--- Citat: KicHo7 - 20 Kolovoz, 2007, 13:51:36 ---o j#bo swe...ajd bar skini zadnji blatobran i napravi undertail da lici zadnji kraj na nes...
--- Kraj citata ---
Mogal si bar lijepo dat par savjeta a ne se tuda pravit pametan i psovat, vec sam primjetil za tebe da se puno preseravas, ajd se malo smiri!
--- Kraj citata ---
padobranac daj malo citaj...nit psujem nit se preseravam jer se nemam s cim posto neam motora lol...lijepo sam ti dal par savjeta jer sam imao SYM-a prije...al kad se tak ponasas zayebi to...odo ja...bok
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju