Tehnički kutak > Tehnička pitanja
Nedostatak snage i neprimanje gasa.
Luka 0101:
--- Citat: BoLT3K - 17 Travanj, 2010, 20:28:39 ---Kompresija je ista kao prije. Zar bi mogao upaliti sa sjebanim karikama ?Ne prima gas, dok sam ja na skuteru, isto ide sa minimalnim i maximalnim gasom.
--- Kraj citata ---
mogao bi al nebi nikak radio...
ivanm:
Meni se donja karika zalijepila za klip i isao je. Jednom mi je bio poluzacvikan malossi sport koji je rondao al je isao al sa 50% snage.
Luka 0101:
meni se na 2+ tri puta zaljepila karika... samo sam ju sa sarafcegorem i zvukao i vozi dalje... al je radilo ono 45 % snage... to je bilo strasno
BoLT3K:
--- Citat: Luka 0101 - 17 Travanj, 2010, 20:30:15 ---mogao bi al nebi nikak radio...
--- Kraj citata ---
Ja si mislim da je nesto do karburatora :dontknow:
Neznam sto, ali nesto mi govori ..
A motor radi, ali na centralnim nogarama dok je kotac u zraku. Onda dobbro vuce. Ali kad sam ja na skuteru, nemoze s mjesta.
Uz najblazu uzbrdicu nemoze pomaci, a kad ga zaletim sa visine prema dole, s vremenom hvata ubrzanje i krajnju.
mario_f15:
--- Citat: BoLT3K - 17 Travanj, 2010, 20:35:39 ---Ja si mislim da je nesto do karburatora :dontknow:
Neznam sto, ali nesto mi govori ..
A motor radi, ali na centralnim nogarama dok je kotac u zraku. Onda dobbro vuce. Ali kad sam ja na skuteru, nemoze s mjesta.
Uz najblazu uzbrdicu nemoze pomaci, a kad ga zaletim sa visine prema dole, s vremenom hvata ubrzanje i krajnju.
--- Kraj citata ---
to si ti nesta razmrdo kad si skido karburator...
pregledaj sve ponovo... ::)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju