Tehnički kutak > Tehnička pitanja

Nedostatak snage i neprimanje gasa.

(1/5) > >>

BoLT3K:
Dakle, stavljen novi remen, serijski, potpuno isti kao onaj stari.
Motor nije vozen 7-8 mjeseci.
Sad je problem sto skuter nikako nema snage.
Zagrijavao sam ga 2 sata na centralnoj. Radio je 1 sat u leru, a 1 sat sam mu samo pomalo gasa davao.
Skuter nikako ne prima gas. Isti *urac kad drzim gas do kraja, i kad ga ne drzim nikako. To se desava samo u voznji.
Dok stoji na centralnoj, radi bez problema. Obrtaji se penju i do 11000 (za njega sasvim dovoljno).
Sto bi mogao biti uzrok tog nedostatka snage ?

ivanm:
Ako je dugo stajao mozda propustaju semerinzi ili su se zalijepile karike za klip. Jel ima normalnu kompresiju na kurbli?

Hrvoje_40:

--- Citat: ivanm - 17 Travanj, 2010, 18:42:07 ---Ako je dugo stajao mozda propustaju semerinzi ili su se zalijepile karike za klip. Jel ima normalnu kompresiju na kurbli?

--- Kraj citata ---
ja preko zime palim skuter minimalno jednom mjesečno  :icon_thumright:

Giz:

--- Citat: ivanm - 17 Travanj, 2010, 18:42:07 ---Ako je dugo stajao mozda propustaju semerinzi ili su se zalijepile karike za klip. Jel ima normalnu kompresiju na kurbli?

--- Kraj citata ---

Ne prima u smislu da ide buuuuu... ili trokira?

BoLT3K:

--- Kraj citata ---
Kompresija je ista kao prije. Zar bi mogao upaliti sa sjebanim karikama ?

--- Citat: Giz - 17 Travanj, 2010, 19:52:17 ---Ne prima u smislu da ide buuuuu... ili trokira?

--- Kraj citata ---
Ne prima gas, dok sam ja na skuteru, isto ide sa minimalnim i maximalnim gasom.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju