Općenito > Propisi

vozački A2 Osijek cijene

<< < (3/4) > >>

crasho:
pa prvenstveno zato i pitam, zato što bi htio uzeti motor na brzine, a dosad ga nisam nikad vozio... kontam da nije to neka znanost, ali bi ipak za 3200 kuna htio naučiti voziti motor kak treba i radije bi se učio na motoru od autoškole nego svog sjebavao u početku hahaha

hrca:
auto škola BLIC u blok centru ima kawasaki er5n odi kod njih stvarno su odlični ;)

crasho:
ma to te pitam lega :) hvala

mario_f15:

--- Citat: kristijanSR70 - 16 Travanj, 2010, 23:54:25 ---
da, ovisi sta imaju auto skole, negdje imas i yamahu ybr 250,beverly 500, kineze 250...i sta sve ne....sad neznam kad probas sa beverlyem 500 radit osmicu na poligonu i prolazit jebene čunjeve a malo fali da ih diras i sve se radi na kratke trzaje gasa i kočnice, uskladit gas i kočnicu međusobno....jer fulas li osmicu ili dirneš ćunj padas komisiju, a uvjet da bi isao pred komisijom na voznju gradom prvo ti lik iz komisije gleda kako pravis osmicu i prolazis kroz cunjeve, ako to prođes, tek onda voznja u  grad...

e sad pazi kako telk onda sa motorom na brzine, moras uskladit kočnicu,gas + kvačilo........malo sjeba...
a uostalom ako kasnije kupiš motor na brzine, boli te k....imas polozeno i onda se mozes ucit .....

meni je bilo čudno sto sam iso vozit maxi skuter ajmo tak rec ali puno puno je bolje i lakse..

--- Kraj citata ---

ja kad sam polago a1

polago sam na yamahi tw 125 ,na brzine

i nikakv problem nije bio za vozit....

tko zna vozit motor na brzine nikakav problem... ,sve 5 :icon_thumright:

po meni je najbolje motor na brzine....odma naucit i to vozit...

sa skuterom je najlakse,to zna i moja baba vozit  :binkybaby:

steeef:

--- Citat: kristijanSR70 - 16 Travanj, 2010, 23:54:25 ---
da, ovisi sta imaju auto skole, negdje imas i yamahu ybr 250,beverly 500, kineze 250...i sta sve ne....sad neznam kad probas sa beverlyem 500 radit osmicu na poligonu i prolazit jebene čunjeve a malo fali da ih diras i sve se radi na kratke trzaje gasa i kočnice, uskladit gas i kočnicu međusobno....jer fulas li osmicu ili dirneš ćunj padas komisiju, a uvjet da bi isao pred komisijom na voznju gradom prvo ti lik iz komisije gleda kako pravis osmicu i prolazis kroz cunjeve, ako to prođes, tek onda voznja u  grad...

e sad pazi kako telk onda sa motorom na brzine, moras uskladit kočnicu,gas + kvačilo........malo sjeba...
a uostalom ako kasnije kupiš motor na brzine, boli te k....imas polozeno i onda se mozes ucit .....

meni je bilo čudno sto sam iso vozit maxi skuter ajmo tak rec ali puno puno je bolje i lakse..

--- Kraj citata ---

neznam baš da je lakše na maxi skuteru polagat poligon..
ja sam polagal na yamahi virago 250 pred koih 7 godina i bez beda ide...svakak bolje odma se načit baratat s brzinama i sve koristit nego položit na automatu i onda se pogubit na cesti ak sjedneš na brzinca...
i naravno odma sam dobil A kategoriju  ;D

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju