Općenito > Propisi

vozački A2 Osijek cijene

(1/4) > >>

crasho:
pozdrav! zanima me dali je netko u zadnje vrijeme polagao vozački za A2 u osijeku ili užoj okolici?
zanima me koja je škola najjeftinija i na čemu se polaže, znam za 2 autoškole i u obje se polaže na skuterima...

marko_AeRoX:

--- Citat: crasho - 16 Travanj, 2010, 20:23:50 ---pozdrav! zanima me dali je netko u zadnje vrijeme polagao vozački za A2 u osijeku ili užoj okolici?
zanima me koja je škola najjeftinija i na čemu se polaže, znam za 2 autoškole i u obje se polaže na skuterima...

--- Kraj citata ---

jesi ti siguran da je to to? kaj nije A2 kategorija za motore do 35 kW?

mario_f15:
U kategoriju A2 spadaju motocikli radnog obujma motora do 600 cm3 i snage motora do 35 kW.  Pravo upisa za "A2" "kategoriju stjećete sa 17,5 godina, bez obzira dali već posjedujete neku kategoriju ili ne (vozačku dozvolu)  Ako "A2" kategoriju položite sa napr:18 godina tada več sa 20 godina stjećete pravo upisa za "A" kategoriju (znaći nemoraš čekati da navršiš 24 godine  :D

marko_AeRoX:

--- Citat: mario_f15 - 16 Travanj, 2010, 20:32:26 ---U kategoriju A2 spadaju motocikli radnog obujma motora do 600 cm3 i snage motora do 35 kW.  Pravo upisa za "A2" "kategoriju stjećete sa 17,5 godina, bez obzira dali već posjedujete neku kategoriju ili ne (vozačku dozvolu)  Ako "A2" kategoriju položite sa napr:18 godina tada več sa 20 godina stjećete pravo upisa za "A" kategoriju (znaći nemoraš čekati da navršiš 24 godine  :D

--- Kraj citata ---

i tebi nije sumnjivo da se polaze na skuteru? eventualno nexus... al smatram da bi trebal biti motor s manualnim mjenjacem u igri...

sven_vx:
kolko znam svaka skoro autoskola u zg-u ima za polaganje a2 onog nekog hyosunga 600ccm  :icon_scratch:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju