Tehnički kutak > Garaža
Peugeot X-FIGHT 100 obrada
kloky:
--- Citat: wonderkid - 20 Travanj, 2010, 20:03:27 ---pa sasvim solidno ide mogu rec :notworthy:
--- Kraj citata ---
Hvala lijepo :-)
vktr:
očekivao sam više uz kit i spulju, u najboljim danima je i moja serijala tak išla , al neću ništa govori dok ne vidim otpočetka do kraja ful gas
MIKSETA:
--- Citat: kloky - 20 Travanj, 2010, 22:19:11 ---Nece li to bit malo previse boja na njemu onda?
--- Kraj citata ---
Ma kako previse... :icon_biggrin:......bijela se slaga sa skoro svih boja :) ili mozes u crveno da ih prefarbas ja dajem samo moje misljenje,ti si glavni :laughing7: :icon_thumright:
kloky:
--- Citat: vktr - 20 Travanj, 2010, 23:09:28 ---očekivao sam više uz kit i spulju, u najboljim danima je i moja serijala tak išla , al neću ništa govori dok ne vidim otpočetka do kraja ful gas
--- Kraj citata ---
znaš valjda i sam da uz sve to ako nemaš odgovarajuči usis i karb da sve ovo šta sam stavio na njega skoro pa nema smisla, ima malo razlike u ubrzanju i u snazi kad se dvoje vozimo i to je to, ništa specijalno :dontknow:
kloky:
nadam se ubrzo postavit sve šta još fali na njega i bit miran, e da, evo novi video ubrzanja sa odma "zapucanim" full gasom, pri kraju, jebiga, krivina heheheheh
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju