Tehnički kutak > Garaža
Peugeot X-FIGHT 100 obrada
wonderkid:
po ovoj snimci meni ide zadovoljavajuce ali mislim da ovako ide 70cc skuter na malo jacim base kitom ako ne i brze
walkay:
Kit od 120 ccm i tako sporo ubrzava! :icon_scratch: Skuter bi trebao puno bolje ic, pa bolje 70 ccm !
vktr:
--- Citat: kloky - 21 Travanj, 2010, 15:51:42 ---nadam se ubrzo postavit sve šta još fali na njega i bit miran, e da, evo novi video ubrzanja sa odma "zapucanim" full gasom, pri kraju, jebiga, krivina heheheheh
--- Kraj citata ---
ja stavio prirubnicu onu stage šest i 21 dell i niškoristi, valjda jedno bez drugog nema smisla, najrađe bi ti poslo to da probaš :laughing7:
kloky:
--- Citat: vktr - 21 Travanj, 2010, 19:52:03 ---ja stavio prirubnicu onu stage šest i 21 dell i niškoristi, valjda jedno bez drugog nema smisla, najrađe bi ti poslo to da probaš :laughing7:
--- Kraj citata ---
Ja upravo to jos i mislim stavit stage6 i dell21. Ovo lito mi frend to donosi iz njemacke za neke sitne novce. Pa cemo vidit a i mozda lakse rolnice jos stavit sad su 9.3
vktr:
--- Citat: kloky - 21 Travanj, 2010, 22:05:36 ---Ja upravo to jos i mislim stavit stage6 i dell21. Ovo lito mi frend to donosi iz njemacke za neke sitne novce. Pa cemo vidit a i mozda lakse rolnice jos stavit sad su 9.3
--- Kraj citata ---
možda rađe 19
ja sebi role 10 na serijali metnuo, nikakve razlike nisam osjetio, ,inače su 12,5
umjesto 250 eura kaj si dao za ta 2 spuha mogo si rađe pm tuning, brijem da bi to išlo inda
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju