jednostavno za objasnit....ak se vozis a da ga extra ne pazis pocne hrdjat po varovima i brzo mu vuna izgori i dosta cesto se desi da ovi kakti karbonski topovi se razljepe iza na spoju a i performanse ovih jeftinijih ne opravdavaju cijenu...
a koji to spuh ne pocne hrdjati po varovima ako ga ne pazis
brzo mu vuna izgori? Ja ne znam kojem spuhu dulje vuna traje, ako ne ovome.
Cesto se odlijepi karbonska folija, da to je istina.
Performanse jeftinijih ne opravdavaju cijenu? Evo reci cu ti konkretan primjer izmedju ZX-a i Yasuni Z na minarelli LC trophy-u.
Yasuni Z je skuplji 160kn, a performanse su u svakom pogledu bolje, necu ici u detalje jer se ne sjecam tocnih podataka, ali ce to potvrditi jedan clan ako cita ovu temu
Jos 3 mj. i proci ce 2 godine otkako imam yasuni auspuh sa imitacijom karbonskog topa, istina da je pohrdjao jer je vidio mnogo toga, ali ne u potpunosti za razliku od leo vince proizvoda koji su zahtjevali smirglanje i bojanje svaka 3 mjeseca jer su izgledali odvratno hrdjavo, a folija na topu je kao od prvog dana, ne znam da li city r serija ima drukciji sastav, ali ovo se nece odljepiti jos dugo.
ZX je jedva malo jaci od serijskog spuha bez katalizatora, usporedio sam jedan iza druga i odmah poslje toga stavio yasuni city r, krivulja razvijanja snage i momenta je u svemu, bas svemu visa od ZX-a.... koliko je ZX jaci od serijskog otvorenog spuha, navedeni yasuni je 2x jaci od ZX-a po tome.