Tehnički kutak > Tuning skutera
NRG power dd - setup edit, fali mi lova
vuk:
sa pištoljem ne možeš pretegnit zato što poćne preskakat kad naiđu na malo veći otpor , a većina njih je dosta slaba tako da rukom možeš jaće dotegnit. najlakše ćeš pokidat navoj sa gedorom ako nemaš osjećaj
igor.sb:
--- Citat: 3alfa3 - 17 Kolovoz, 2007, 20:18:16 ---
--- Citat: igor.sb - 17 Kolovoz, 2007, 18:33:12 ---ja bi bio najsretniji kad bi imao kompresor i pistolj, jer mrzim te fus metode odsarafljivanja, tipa, varimata, zvona tj. kvacila
--- Kraj citata ---
Kompresor je fush metoda, jer obicno njime pretegnes maticu pa sjebes navoj. Najbolje je kilokljucem. Ja ga nemam pa to radim gedorom ili okastim.
--- Kraj citata ---
ja ne vidim nijedan drugi nacin skidanja variomata, nego sa pistoljem
ako nema pistolja to je za mene nemoguca misija
...ono skidao sam vec masu puta i svaki put sve normalno
alfa na koji navoj mislis, van matice(okolo) ili unutra da se moze sjeb.....malo sam zbunjen
... jel ti skidas uz pomoc zubaca na ventilatoru ili...?
P.A.L.A.C:
ma kompresor ruls ;D
inace ja kad nesto stezem to ni isus ne moze vise otegnut, tako da... mislim kad bi rucno stezo vario da bi mi saraf izbio kod magneta. :sign020: :sign020: :sign020: :sign020: :beljj:
3alfa3:
--- Citat: igor.sb - 17 Kolovoz, 2007, 23:51:48 ---=... jel ti skidas uz pomoc zubaca na ventilatoru ili...?
--- Kraj citata ---
Nesto slicno (iz kucne radinosti :icon_biggrin: )
igor.sb:
--- Citat: 3alfa3 - 18 Kolovoz, 2007, 00:35:52 ---
--- Citat: igor.sb - 17 Kolovoz, 2007, 23:51:48 ---=... jel ti skidas uz pomoc zubaca na ventilatoru ili...?
--- Kraj citata ---
Nesto slicno (iz kucne radinosti :icon_biggrin: )
--- Kraj citata ---
znaci uz pomoc zubaca, a vidis ja nemam zubce na ventilatoru, naravno zaglavljivanje između pera ne prolazi, jer pukne samo tako, ni krunu ne mogu nikako zaglaviti, a variomat iza pogotovo, jedino gun i pucaj
cak sam jednom odsarafio na kontra stranu zaglavljivanjem sa druge strane na magnetu, sl mislim da mi to nije pametno, a pogotovo da turam nesta u cilindar kako bi zaglavio klip
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju