Tehnički kutak > Tuning skutera

NRG power dd - setup edit, fali mi lova

<< < (5/8) > >>

vuk:
sa pištoljem ne možeš pretegnit zato što poćne preskakat kad naiđu na malo veći otpor , a većina njih je dosta slaba tako da rukom možeš jaće dotegnit.  najlakše ćeš pokidat navoj sa gedorom ako nemaš osjećaj

igor.sb:

--- Citat: 3alfa3 - 17 Kolovoz, 2007, 20:18:16 ---
--- Citat: igor.sb - 17 Kolovoz, 2007, 18:33:12 ---ja bi bio najsretniji kad bi imao kompresor i pistolj, jer mrzim te fus metode odsarafljivanja, tipa, varimata, zvona tj. kvacila

--- Kraj citata ---

Kompresor je fush metoda, jer obicno njime pretegnes maticu pa sjebes navoj. Najbolje je kilokljucem. Ja ga nemam pa to radim gedorom ili okastim.

--- Kraj citata ---

ja ne vidim nijedan drugi nacin skidanja variomata, nego sa pistoljem

ako nema pistolja to je za mene nemoguca misija

...ono skidao sam vec masu puta i svaki put sve normalno

alfa na koji navoj mislis, van matice(okolo) ili unutra da se moze sjeb.....malo sam zbunjen

... jel ti skidas uz pomoc zubaca na ventilatoru ili...?

P.A.L.A.C:
ma kompresor ruls  ;D

inace ja kad nesto stezem to ni isus ne moze vise otegnut, tako da... mislim kad bi rucno stezo vario da bi mi saraf izbio kod magneta.  :sign020: :sign020: :sign020: :sign020: :beljj:

3alfa3:

--- Citat: igor.sb - 17 Kolovoz, 2007, 23:51:48 ---=... jel ti skidas uz pomoc zubaca na ventilatoru ili...?

--- Kraj citata ---

Nesto slicno (iz kucne radinosti  :icon_biggrin: )

igor.sb:

--- Citat: 3alfa3 - 18 Kolovoz, 2007, 00:35:52 ---
--- Citat: igor.sb - 17 Kolovoz, 2007, 23:51:48 ---=... jel ti skidas uz pomoc zubaca na ventilatoru ili...?

--- Kraj citata ---

Nesto slicno (iz kucne radinosti  :icon_biggrin: )

--- Kraj citata ---

znaci uz pomoc zubaca, a vidis ja nemam zubce na ventilatoru, naravno zaglavljivanje između pera ne prolazi, jer pukne samo tako, ni krunu ne mogu nikako zaglaviti, a variomat iza pogotovo, jedino gun i pucaj

cak sam jednom  odsarafio na kontra stranu zaglavljivanjem sa druge strane na magnetu, sl mislim da mi to nije pametno, a pogotovo da turam nesta u cilindar kako bi zaglavio klip

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju