Tehnički kutak > Tuning skutera

Tuning Speedfight

<< < (10/11) > >>

Tomislav20:

--- Citat: LukyGS - 15 Travanj, 2010, 22:50:02 ---Ovako napravi kad kupiš auspuh i multivar,stavi rolice oko 6.7 do 7.2 grama,zelene ili crvene federe kvacila,centralni feder ostavi seriski,skini sa filtera zraka onaj dugacki nastavak za zrak koji ide prema mašini i stavi malossi red spong spužvicu u filter zraka i diznu za 5-6 brojeva vecu i to ti je to za pocetak!. :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
imam filter gljivu, jel mogu njega stavit? njega sam kupio prije al nisam mogao naštimat dovoljno zraka, tak da je bolje išo sa serijskim, možda kad stavim veću diznu bude bolje išao sa gljivom. ili da ostavim serijski kak si reko?

ivanm:
nemoj stavljat gljivu..

wonderkid:
mani se gljive,ostavo serijski filter

LukyGS:

--- Citat: Tomislav20 - 16 Travanj, 2010, 08:17:42 ---imam filter gljivu, jel mogu njega stavit? njega sam kupio prije al nisam mogao naštimat dovoljno zraka, tak da je bolje išo sa serijskim, možda kad stavim veću diznu bude bolje išao sa gljivom. ili da ostavim serijski kak si reko?

--- Kraj citata ---

Za ovaj setup auspuh i variomat ostavi seriski filter i samo stavi u seriski filter redspong spužvicu!.
A gljivu ceš staviti kad metneš veci karb od prilike 19mm sa diznom od 100 do 110..

zmijavci:
ma viruj mi ne zelis gljivu :toothy9: :toothy9:.zvuk te ubija..ali iritantno

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju