Tehnički kutak > Tuning skutera
Tuning Speedfight
Tomislav20:
Bok! Imam speedfigta 2, 50-zrak, ide 60-65. Pa bi htijeo nešto napravit da bude malo izdržljiviji i da ima veću snagu. Ako mi možete preoporučiti šta bih trebo napravit i stavit novo na njega.. Hvala! :)
Luka 0101:
sve ovisi kolko love mislis utuc u njega..
mozes staviti spuh, multivar, kit... lalala ima sto svari
brembo:
za početak......mislim ....ak se očeš dugo vozit..... da ti se ne razletava...ljepo si pikneš...malossi replicu....neki spuhić tipa...leo vince rr..nemaš ih više za kupit...al sigurno neko ima...po forumu...ugl....pa staviš neki kuplungić...isto tipa..neznam....polinijev 2G....makar se meni razletil na zipu.....al dobro...jače je išel zip....ili neznam....čak možeš imat serijski kuplung...gore sa žutim federima ..i ljubičastim centralnim. to imam ja na zipu...i ide sasvim ok..mislim...kombiniraš kak očeš i kaj očeš..isto ti malossi fly nije loš....znači kuplung...si izabereš..variomat...malossijev multivar je sasvi odličan za taj setup.....rolice.....si poštelaš kasnije...obavezno frgazer 17.5 dellorto.....getribu ostavi...ak je midrace...ne trebaš niš..dirat....i to bi ti trebalo bit to....
Tomislav20:
A ono za početak bi mogo dat oko 1500 kn. A nerazumijem se baš najbolje u to, šta je multivar?
Luka 0101:
--- Citat: Tomislav20 - 14 Travanj, 2010, 15:59:41 ---A ono za početak bi mogo dat oko 1500 kn. A nerazumijem se baš najbolje u to, šta je multivar?
--- Kraj citata ---
"sportski" variomat koji daje na ubrzanju..
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju