Tehnički kutak > Tuning skutera
Tuning Speedfight
pralas:
ali i pola foruma nikad nije vidjelo servisara,nego ga sami servisiraju...ako ga odvedes u servis ic ce jos sporije,vecinom nemaju pojma svoj posao... :icon_thumright:
iPro:
--- Citat: ivan pralas - 14 Travanj, 2010, 23:16:36 ---ali i pola foruma nikad nije vidjelo servisara,nego ga sami servisiraju...ako ga odvedes u servis ic ce jos sporije,vecinom nemaju pojma svoj posao... :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
pod servis sam mislio svejedno ili vlastiti ili onaj iz strane servisera :drunken_smilie:
pralas:
aha,svjedno meni je nes tu jako cudno... ;D,mozda mu je remen izlizan u pm i ostale potrosne djelove mozda nije ni mjenjao... :dontknow:
brembo:
kolko grama rolice imaš na njemu???
Tomislav20:
Ma motor je u odličnom stanju, prije 3000km napravljena je generalka. Novi klip i karike, bočni ležaji, igličasti ležaj, klizači na variomatu, rolice, remen, svjećica.. Piše mi na satu da ide 75 al prikaziva mi oko 10 kmh više.. Auspuh je neki šugav, moram stavit novi, a i možda ima još negdje blokadu.. Svi djelovi su orginalni iz servisa.. Tak da neznam šta mu je, probat ću sa novim auspuhom i možda sportskim variomatom..
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju