Tehnički kutak > Tehnička pitanja
Peugeot Viva City 50ccm - Problem sa karburatorom - Stelanje
S.F. sf2:
napisi koji ti je setup prvo da znamo na cemu smo,ak je serijala nemas sta puno stelat-ocisti filter,frgazer je gurtner 12mm na serijskom peugeotu tak da nemas sta stelat osim da ga pocistis i onaj srafic za ler nema potrebe dirat,meni najbolje radi zasrafljeno do kraja
3alfa3:
ako po skuteru niej nista dirano, a potrosnja se povecala, onda operi ili zamijeni filter zraka pa vidi da li ce potrosnja pasti. Trebale bi i performanse porasti ako je to uzrok
Mladen*Vr:
Ma fabricko je sve.I ima iz karb.ide jedno crno kratko crevo,i iz njega mi malo izlazi gorivo.A ler da zategnem do kraja?
pesek:
--- Citat: Mladen*Vr - 14 Travanj, 2010, 12:04:03 ---Ma fabricko je sve.I ima iz karb.ide jedno crno kratko crevo,i iz njega mi malo izlazi gorivo.A ler da zategnem do kraja?
--- Kraj citata ---
Na to crijevo ne smije da izlazi gorivo, desno od crijeva imaš šaraf koji mora biti zašarafljen do kraja kao ventil, lagano to pritegni, a ako ti i dalje curi moraš to otvoriti i vidjeti šta je problem. U istoj liniji s tim šarafom prema gore ti je šaraf za štelovanje smjese, za njega treba specijalni ključ koji možeš napraviti od neke metalne cjevčice. Njega treba zavrnuti do kraja pa odvrnuti 1 i pol do 1 i tričetvrt kruga, tu negdje je optimalna smjesa goriva. 10 litara je ipak malo previše za njega.
pozz
Mladen*Vr:
Ajde uradi edit ove slike i na nju nacrtaj sta da uradim :) I okaci preko www.imageshack.us posto ovde ne mogu da je otvorim. Hvala ti :)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju