Tehnički kutak > Tehnička pitanja

Peugeot Viva City 50ccm - Problem sa karburatorom - Stelanje

<< < (3/4) > >>

pesek:
Može ovako?

Mladen*Vr:
Aaa.Okej.hvala.Shvatio sam ;) Pokusacu pa javljam.A sad mi kazite dali mogu bobinu od Zastave 128 stavitri na Viva CIty? :D

pesek:
 Nisam razmišljao o takvoj kombinaciji bobine, a što će ti to?

mario_f15:

--- Citat: Mladen*Vr - 16 Travanj, 2010, 01:39:32 ---Aaa.Okej.hvala.Shvatio sam ;) Pokusacu pa javljam.A sad mi kazite dali mogu bobinu od Zastave 128 stavitri na Viva CIty? :D

--- Kraj citata ---
kaka bobina od stojadina?  sta stvarno mislis da se moze stavit.....? ? ? ?? ? ? ? ?? ? ? ?

zaboravi nema od toga nista....

kupi bobinu za viva city i nista drugoo......

:hmh:

pesek:

--- Citat: mario_f15 - 16 Travanj, 2010, 02:14:48 ---kaka bobina od stojadina?  sta stvarno mislis da se moze stavit...

--- Kraj citata ---
Uh, da znaš kakve se sve gluposti mogu kombinirati, da ti pamet stane. Na primjer BMW520 ona prva serija petice, motor 2000ccm, 6 cilindara, 120KS, crkla mu pumpa za gorivo a nama neki lik savjetuje da stavimo pumpu od fiće. Mi probali i stvarno je pasovala kao original, ne samo to nego je išao isto kao sa originalnom pumpom, koja je gabaritno duplo veća. Zbog takvih stvari se više i ne usudim direktno odgovoriti na pitanja kao Mladenovo, dok ne bi sve detaljno preispitao i isprobao ili čuo nečije iskustvo u vezi toga.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju