Općenito > Propisi
Ode tablica
mario_f15:
--- Citat: kristijanSR70 - 13 Travanj, 2010, 22:40:16 ---ma nerazumijete neke stvari
--- Kraj citata ---
razumijem sta mi oces rec... :icon_thumright:
da sutra cim izadem u grad mogu na vanredni tehnicki...i "mozda" popusti kaznu....
kristijanSR70:
nemaju svi veze u policiji...
kako ti murja dođe u kuću pokaze nalog i napravi pretres,tako isto moze i sa skuterom
SlowRider:
najgore je kada vozis full odblokiranu serijalu i padnes na valjcima :cigle:
shegy:
yeeeebote vi ste natukli 5 strana danas... svaka cast
e sto se tice tablice na deklu...
kad sam prije 5 dana bio na tehnickom i pitam tamo onog majstora jel smije tablca biti na deklu i on meni kaze da smije.. i men sad nije jasno, jer sam mislio da nemoze! i kaze on meni pa kako masi čopera stoji sastrane smije i vama na skuterima!
p.s. moj ice je probijao el. blokadu na cesti i da me neyebu na tehnickom ja odsarafim onaj saraf sto ima na originalnom auspuhu.. je malo bio glasnij al je tad isao 48 mjereno po valjcima... (i da napomenem ful standardni skuter! skino sam zxa)
karlo.sb:
--- Citat: SlowRider - 13 Travanj, 2010, 22:48:31 ---najgore je kada vozis full odblokiranu serijalu i padnes na valjcima :cigle:
--- Kraj citata ---
ahaaaa to je bas u ku.. :uff:
:toothy12: :toothy12:
kad sam ja isao po drugi put cika policajac mi je nasao prekidac :(
jednom liku koji je bio prije mene njemu je iscupo zice od pinasco blokade a drugom je nasao sakriveni prekidac ispod poklopca rezervoara
taj je bas bio uporan u trazenju blokada (budala)
takooo daaa cika policajac moze sta god hoceeee, sviđalo se to nama ili nee :angry9:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju