Općenito > Propisi

Ode tablica

<< < (17/36) > >>

mario_f15:

--- Citat: kristijanSR70 - 13 Travanj, 2010, 22:37:25 ---pa nikad prije nisi ni išo na vanredni tehnički....jel vidiš sta se dečku danas desilo, sutra to možes biti ti ili neko drugi...

--- Kraj citata ---
moze....mogu i ja sutra na vanredni... :toothy12:

al kad bi tako mislio i strahovo onda bi se morao bojat svake sitnice...

onda bi se trebao bojat da cu sutra udarit u banderu sa skuterom ili da ce mene netko pokupit.  :toothy3:

i sta onda da se ne vozem sutra ? a ::)

igor.sb:

--- Citat: kristijanSR70 - 13 Travanj, 2010, 22:37:25 ---pa nikad prije nisi ni išo na vanredni tehnički....jel vidiš sta se dečku danas desilo, sutra to možes biti ti ili neko drugi...

--- Kraj citata ---

ja jednom, karlo 2x  :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12:

kristijanSR70:
ma nerazumijete neke stvari

kristijanSR70:
dobro ti si dobio 5 min slave....

nostra:
ma mogu se oni lagano priključiti na kisik,moje vlasništvo nitko nema pravo uzimati na svoju inicijativu  pod sumnjom ičega bez naloga,blokada gore bez prekidača i ide 50kmh...
postoje krajnje mjere kod kretena od policijskih službenika(a ima ih pozamašna brojka kao i u svakoj drugoj branši),,ako se dogodi kopanje po skuteru ili oduzimanje skutera koji ide 50kmh,prvo ide traženje broja značke i prijava u pol.upravu radi maltretiranja(boje se oni za svoj posao ohoho)...pa da vidimo čija cijev čađava..

za normalne policajce postoji prijateljstva sa policijskim slžbenicima i mobitel :icon_thumright: drito mu ga stavim na uho pa nek pričaju...

najgore prolaze oni koji se splaše,kad imaš stav i znaš da si u pravu da se nedaš bilo kak natezat i oni stanu bacati prosere..kad god su me zaustavili nikada nisam bio previše sladunjav i ljubazan nego strogo poslovan...(bez retrovizora bio redovito i nikada nikakvih problema)...

nije mi jasno zašto dopuštate da vas toliko maltretiraju na tehničkom ,vanrednom ili regularnom...zna se procedura on isproba kočnice nema tu vožnje veće od 2-5m,pregleda signalizaciju,trubu  i ostala vanjska obilježja skutera,nakon toga valjci i amen...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju