Općenito > Propisi

Ode tablica

<< < (30/36) > >>

steeef:
položi onda a2 kategoriju,umi motor do 125 ccm,glavno da nie moped i da nema ograničenja..i voziš se ko čovjek.

ToNYGP1Racing:

--- Citat: stefek - 16 Travanj, 2010, 21:35:57 ---položi onda a2 kategoriju,umi motor do 125 ccm,glavno da nie moped i da nema ograničenja..i voziš se ko čovjek.

--- Kraj citata ---
hahhaha. Da polozim a2 i da kupim od 125 ccm  :laughing9: :laughing9: :laughing9:

Neznam dal si meni govorio ili ne.. svejedno. Smjesno je..  :laughing11:

steeef:

--- Citat: ToNYGP1Racing - 16 Travanj, 2010, 21:58:50 ---hahhaha. Da polozim a2 i da kupim od 125 ccm  :laughing9: :laughing9: :laughing9:

Neznam dal si meni govorio ili ne.. svejedno. Smjesno je..  :laughing11:

--- Kraj citata ---
jel su tebi skinuli tablicu? nisu...onda?
moreš se sad pravit pametan kolko oš,al dok popiješ kaznu zato kaj nemaš godine i kategoriju za motor koi voziš,onda se budem ja smijal.

i btw mislil sam na a1,krivo sam napisal.

ToNYGP1Racing:

--- Citat: stefek - 17 Travanj, 2010, 11:10:24 ---jel su tebi skinuli tablicu? nisu...onda?
moreš se sad pravit pametan kolko oš,al dok popiješ kaznu zato kaj nemaš godine i kategoriju za motor koi voziš,onda se budem ja smijal.

i btw mislil sam na a1,krivo sam napisal.

--- Kraj citata ---
Ok onda.. Moram se i ja malo nasmijati na ovom "dosadnom" forumu..  ::)

Kralja QINGQI:
Kao sto je receno najbolje polozit i kupit motor i nista na njemu dirat  :drunken_smilie:

ustanovili smo da to nije zabavno....meni prvom ja imam polozeno A1 al nezelim kupit motor od 125ccm
ja bi sad morao kupovat za svaku kategoriju posebno motor......to je najbolje kao sto ja radim 125ccm vozim 50  :headbang:
cekam a2 i onda kupit neku strojku.......

btw nama je fora kemijat po scootovima bar tako ja mislim  ;D

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju