Općenito > Propisi

Ode tablica

<< < (29/36) > >>

ToNYGP1Racing:

--- Citat: Luka 0101 - 16 Travanj, 2010, 14:25:09 ---ako se ne varam, nisam bio vidio ne jedan smajlic  ::) :frajer:

--- Kraj citata ---

--- Citat: ToNYGP1Racing - 16 Travanj, 2010, 12:31:43 ---R1, skinut tablice.

Policija............... GAS  :toothy10: :toothy10:   

--- Kraj citata ---

Ne a?  ::)

Luka 0101:
u njegovom postu  :angry7:

veka84sb:

--- Citat: ToNYGP1Racing - 16 Travanj, 2010, 14:29:00 ---
--- Kraj citata ---

Ma znam da ne mislis ti tako , nego mladi i klinci su sve gluplji i gluplji i misle da je takva ideja bjezanja muriji ,voznja bez voacke i RR motor star 20 godina super . Svako ljeto citam i gledam kako motoristi ginu kao muhe ,nekoliko poznanika je poginilo u zadnjih par godina. Evo sada za Uskrs udes ,decku se bore za zivot.  Naisao sam par minuta nakon udesa i sve vidio :sad1:

Hrvoje_40:

--- Citat: veka84sb - 16 Travanj, 2010, 14:44:38 ---Ma znam da ne mislis ti tako , nego mladi i klinci su sve gluplji i gluplji i misle da je takva ideja bjezanja muriji ,voznja bez voacke i RR motor star 20 godina super . Svako ljeto citam i gledam kako motoristi ginu kao muhe ,nekoliko poznanika je poginilo u zadnjih par godina. Evo sada za Uskrs udes ,decku se bore za zivot.  Naisao sam par minuta nakon udesa i sve vidio :sad1:

--- Kraj citata ---
kazne jesu takve kakve jesu s razlogom  :frajer:
da se svi drže propisa vjerovatno ih nebi ni bilo

ToNYGP1Racing:

--- Citat: veka84sb - 16 Travanj, 2010, 14:44:38 ---Ma znam da ne mislis ti tako , nego mladi i klinci su sve gluplji i gluplji i misle da je takva ideja bjezanja muriji ,voznja bez voacke i RR motor star 20 godina super . Svako ljeto citam i gledam kako motoristi ginu kao muhe ,nekoliko poznanika je poginilo u zadnjih par godina. Evo sada za Uskrs udes ,decku se bore za zivot.  Naisao sam par minuta nakon udesa i sve vidio :sad1:

--- Kraj citata ---
Nazalost neki moje ideje doživljavaju doslovno..  :angry7:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju