Općenito > Propisi
Ode tablica
Biker686:
a daj mi recite kaj bi recimo bilo da si umjesto el blokade ugradis neki skriveni kill switch?! pa onda lijepo plavac zaustavi ti sastrane motor ugasis kill switc on i kad te oce peljat na th ili ak zvadi valjak skut nece palit.. :icon_biggrin: jao sranja! pa kaj bumo sad gospon policajac?! :laughing3:
Faba:
--- Citat: Biker686 - 15 Travanj, 2010, 11:35:38 ---a daj mi recite kaj bi recimo bilo da si umjesto el blokade ugradis neki skriveni kill switch?! pa onda lijepo plavac zaustavi ti sastrane motor ugasis kill switc on i kad te oce peljat na th ili ak zvadi valjak skut nece palit.. :icon_biggrin: jao sranja! pa kaj bumo sad gospon policajac?! :laughing3:
--- Kraj citata ---
Bumo zapljenili motor :laughing11:
pralas:
:laughing9: :laughing7:dofra fora al ode skut... ;D
Hrvoje_40:
--- Citat: ivan pralas - 15 Travanj, 2010, 11:40:11 --- :laughing9: :laughing7:dofra fora al ode skut... ;D
--- Kraj citata ---
nisu policajci baš tolike budale
ToNYGP1Racing:
--- Citat: Biker686 - 15 Travanj, 2010, 11:35:38 ---a daj mi recite kaj bi recimo bilo da si umjesto el blokade ugradis neki skriveni kill switch?! pa onda lijepo plavac zaustavi ti sastrane motor ugasis kill switc on i kad te oce peljat na th ili ak zvadi valjak skut nece palit.. :icon_biggrin: jao sranja! pa kaj bumo sad gospon policajac?! :laughing3:
--- Kraj citata ---
Kazna za nespravan skuter. :toothy12:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju