Općenito > Propisi

Ode tablica

<< < (24/36) > >>

Biker686:
a daj mi recite kaj bi recimo bilo da si umjesto el blokade ugradis neki skriveni kill switch?!  pa onda lijepo plavac zaustavi ti sastrane motor ugasis kill switc on i kad te oce peljat na th ili ak zvadi valjak skut nece palit..   :icon_biggrin:  jao sranja!  pa kaj bumo sad gospon policajac?!   :laughing3:

Faba:

--- Citat: Biker686 - 15 Travanj, 2010, 11:35:38 ---a daj mi recite kaj bi recimo bilo da si umjesto el blokade ugradis neki skriveni kill switch?!  pa onda lijepo plavac zaustavi ti sastrane motor ugasis kill switc on i kad te oce peljat na th ili ak zvadi valjak skut nece palit..   :icon_biggrin:  jao sranja!  pa kaj bumo sad gospon policajac?!   :laughing3:

--- Kraj citata ---

Bumo zapljenili motor  :laughing11:

pralas:
 :laughing9: :laughing7:dofra fora al ode skut... ;D

Hrvoje_40:

--- Citat: ivan pralas - 15 Travanj, 2010, 11:40:11 --- :laughing9: :laughing7:dofra fora al ode skut... ;D

--- Kraj citata ---
nisu policajci baš tolike budale

ToNYGP1Racing:

--- Citat: Biker686 - 15 Travanj, 2010, 11:35:38 ---a daj mi recite kaj bi recimo bilo da si umjesto el blokade ugradis neki skriveni kill switch?!  pa onda lijepo plavac zaustavi ti sastrane motor ugasis kill switc on i kad te oce peljat na th ili ak zvadi valjak skut nece palit..   :icon_biggrin:  jao sranja!  pa kaj bumo sad gospon policajac?!   :laughing3:

--- Kraj citata ---
Kazna za nespravan skuter.  :toothy12:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju