Općenito > Propisi
Ode tablica
Biker686:
--- Citat: ivan pralas - 15 Travanj, 2010, 11:40:11 --- :laughing9: :laughing7:dofra fora al ode skut... ;D
--- Kraj citata ---
prije bi ja otisel u postaju nego kaj bi oni uzeli skut.. :icon_biggrin:
Hrvoje_40:
--- Citat: ToNYGP1Racing - 15 Travanj, 2010, 12:50:11 ---Kazna za nespravan skuter. :toothy12:
--- Kraj citata ---
a i da bi baš popili da odjednom ne radi :icon_scratch:
Biker686:
--- Citat: Hrvoje_40 - 15 Travanj, 2010, 17:17:19 ---a i da bi baš popili da odjednom ne radi :icon_scratch:
--- Kraj citata ---
pa zavlacis se pod skut, dramatiziras, pokusavas nac kvar sav izbezumljen kak je radio prije 2 minute.. :o
:icon_biggrin:
Hrvoje_40:
--- Citat: Biker686 - 15 Travanj, 2010, 17:41:12 ---pa zavlacis se pod skut, dramatiziras, pokusavas nac kvar sav izbezumljen kak je radio prije 2 minute.. :o
:icon_biggrin:
--- Kraj citata ---
gledaj ja znam par policajaca koji voze motore i skutere i vjeruj mi da znaju puno o istom :icon_thumright:
kristijanSR70:
znači sad će još ispast da te policija nema pravo npr izvuc iz auta i prepipat s rukama na leđima......
tako da ili imas policajca kuma,rođaka, poznanika sta vec.....ili se mozes oprostit tj sam sebi olaksat novcanik za neku kaznu, kao sto kaze hrvoje, nisu oni glupi....kazem i ponavljam dosta ih je novih ovih naših godišta, pa znaju sve o blokadama,da je neko od vas policajac bi li dolzvolio da neko od tebe napravi budalu?da ti kaze kasnije kako je onaj policajac glup? jesam ga zaj#bo..... i tak sta.......razmislite ::)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju