Tehnički kutak > Tuning skutera

Derbi Gp1 race/kad pokisne trokira ko blesav

<< < (2/5) > >>

Damir 2T:

--- Citat: OvErLoAd - 15 Kolovoz, 2007, 15:26:57 ---
--- Citat: Damir 2T - 15 Kolovoz, 2007, 15:23:08 ---Star je 3 tjedna,motor kad se osusi super radi,a moj jebeni problem ne spada pod garanciju al me kajaju !!!!!u servisu su super decki al u ducanu gdje sam kupio motor frajer prodaje maglu,da decki u servisu nekaj budu rješili al njima su ruke svezane jel to mogu samo meni naplatit a ja neželim plačat nešto što bi trebalo bit ispravno  :dontknow:  ???  :angry9:

--- Kraj citata ---

Jel to čuveni "RPM"? I onaj retard od vlasnika (ako je on uopće vlasnik)...

Uglavnom to što trokira može bit da ti voda dođe u karburator preko filtera zraka koji se vjerojatno natopi vodom. Jedino rješenje ti je nabavit garažu ili bar nekakvu ceradu.

--- Kraj citata ---

voda u filteru  :icon_scratch: to mi je malo cudno jer je dobro zatvoren,trokira na odredjenom broju okretaja npr do pola gasa je ok dodje do 40 kmh i onda pocne trrrrrrrr okirrrat.DA retarda i pol do dvije tri ako ne i vise :9 kako si samo znao za cuveni "RPM"

OvErLoAd:

--- Citat: Damir 2T - 15 Kolovoz, 2007, 15:23:08 ---     voda u filteru  :icon_scratch: to mi je malo cudno jer je dobro zatvoren,trokira na odredjenom broju okretaja npr do pola gasa je ok dodje do 40 kmh i onda pocne trrrrrrrr okirrrat.DA retarda i pol do dvije tri ako ne i vise :9 kako si samo znao za cuveni "RPM"

--- Kraj citata ---

Frend mi je prepričao gorka iskustva s njima, a i u živo sam se uvjerio da je frajer debil i nema pojma ni o čemu...

speed:
mozda imas vode u benzinu pa zato trokira,iako zvuci cudno moguce da ti udje voda nekako u rezervoar,ipak ja mislim da je do filtera zraka,filter zraka ti nije fiksno zatvoren ipak on s jedne strane vuce zrak u sebe pa mozda tuda povucen unutra vode

Damir 2T:
Imaš pravo voda u benzinu jako tesko, pogotovo tik nakon kise al ovo sa filterom mi sve vise smrdi.
dal postoji mogucnost da voda dodje do impulsatora pa da zbog toga trokira tj da na odredjenom broju okretaja signal jenostavno dobije kratki spoj na šasiju i eto trrrrrrrrrrrrr  :icon_scratch:

speed:
moze bit i do toga,al vise da povuce vode kroz filter

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju