Tehnički kutak > Tuning skutera
Derbi Gp1 race/kad pokisne trokira ko blesav
Damir 2T:
Dakle vozim derbi gp1 race (novi),te me muci malo vlaga na motoru :toothy12: šta da radim :dontknow: pazite sad motor pokisne pa nece upalit :icon_scratch:,ajd dobro rastavim prekidac sa desne strane kod gasa kad ono vidi cuda :drunken_smilie: pun je vode,dobro ga ispušem osušim i mali pali ko mina ali ostaje zanimljivi problem trokira sve u 16 :icon_scratch: :help: unaprjed hvala na odgovorima :jerk: :notworthy:
Genesis051:
Je li ti još pod garancijom... ništa (više) ne diraj, i neka ti to oni riješe...
Ako nije, jbtga... počekaj malo, da ti "profesionalci" otkriju ovaj post...
Damir 2T:
Star je 3 tjedna,motor kad se osusi super radi,a moj jebeni problem ne spada pod garanciju al me kajaju !!!!!u servisu su super decki al u ducanu gdje sam kupio motor frajer prodaje maglu,da decki u servisu nekaj budu rješili al njima su ruke svezane jel to mogu samo meni naplatit a ja neželim plačat nešto što bi trebalo bit ispravno :dontknow: ??? :angry9:
OvErLoAd:
--- Citat: Damir 2T - 15 Kolovoz, 2007, 15:23:08 ---Star je 3 tjedna,motor kad se osusi super radi,a moj jebeni problem ne spada pod garanciju al me kajaju !!!!!u servisu su super decki al u ducanu gdje sam kupio motor frajer prodaje maglu,da decki u servisu nekaj budu rješili al njima su ruke svezane jel to mogu samo meni naplatit a ja neželim plačat nešto što bi trebalo bit ispravno :dontknow: ??? :angry9:
--- Kraj citata ---
Jel to čuveni "RPM"? I onaj retard od vlasnika (ako je on uopće vlasnik)...
Uglavnom to što trokira može bit da ti voda dođe u karburator preko filtera zraka koji se vjerojatno natopi vodom. Jedino rješenje ti je nabavit garažu ili bar nekakvu ceradu.
roby44:
da, voda u filteru... meni se to dogodi kada ga perem miniwashem.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju