Ostalo > Razne offtopic teme :)

Za sve one koji hoce ban! (i NFS porsche chat)

<< < (25/26) > >>

dhorvat:

--- Citat: veka84sb - 16 Travanj, 2010, 15:17:03 ---Vikend sluzbeno nastupaaaaa!!! Eto nakon toliko truda nisam dobio ban ,docekao kraj tjedan ...nisam ni otkaz dobio,.... pa zato drzava ode u bananu-....

--- Kraj citata ---

Ma pusti ti to. Odi nfs igrat, ja sam ga uspio sa svojim patchom na sedmici pokrenut a dosad nikak nisam mogo da radi kak spada  :toothy12:

Infernus:
Sve mi dođe da si složim onaj stari komp iz '99. koji mi je negdje u rasulu, da puknem Win 98 SE gore i NFS 5 (i sve te stare "legendarne" igrice) i da bar na 3 sata zaboravim da je 2010.  :toothy3: :toothy3: :toothy3:

Koje su vam još igrice koje smrde po naftalinu (osim NFS-a 5) dobre, i nikad vam nebudu dosadne?

Da ja svoje velim... NFS 3, Half Life, Worms World Party, Captain Claw... i Diablo  :icon_thumright:

kiza-iz-kvarta:
stari a da odeš nekad do SS-a ???? :dontknow:

jbte dnevno bude barem 100 ljudi logirano tijekom dana  :laughing7:

veka84sb:
Ovaj video me toliko uzrujao da sam morao ugasiti prije kraja! Nije za one slabijeg srca i ljubitelje Porsche savrsenstva!

Mamicu mu debilnu ,kretensku !!! Konj jedan stari ,prdekter ,dao Bog apoteka mu menza bila! Kukom ga po Savi trazili , sin mu posto  peder ! Polomio vrat na 3 mjesta , doktori mu zabunom odstaranili pimpek....

Psych0:
Otkud im uopste ideja da naprave skulpturu od 911 - ke ?  :hmh:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju