Ostalo > Razne offtopic teme :)

Za sve one koji hoce ban! (i NFS porsche chat)

<< < (24/26) > >>

Luka 0101:
meni 3,1 ...  :icon_biggrin:

veka84sb:
3.11 sam imao ali nisam orginal... u biti ja sam  Ms Dos generacija ,kada su misevi na kompu bili nesta kao televizor na skuteru... ( hehe cd.. md del ,format, copy xcopy....)

Luka 0101:
ja imam doma jos zapakiranu 98 i neki dan ocu to ic instalirat i cudim se zasto nece... i nece i nece... i onda se sjetim da moram napravitit bootabilnu disketu... a floppy nema nigdje  :icon_biggrin:

dhorvat:

--- Citat: Luka 0101 - 16 Travanj, 2010, 09:17:12 ---ja imam doma jos zapakiranu 98 i neki dan ocu to ic instalirat i cudim se zasto nece... i nece i nece... i onda se sjetim da moram napravitit bootabilnu disketu... a floppy nema nigdje  :icon_biggrin:

--- Kraj citata ---

Znači da nemaš bootabilni 98  :icon_biggrin:

Inače win98 ima ugrađen boot i izgleda potpuno isto ko taj sa diskete  :laughing7:

--- Citat: veka84sb - 16 Travanj, 2010, 09:14:29 ---3.11 sam imao ali nisam orginal... u biti ja sam  Ms Dos generacija ,kada su misevi na kompu bili nesta kao televizor na skuteru... ( hehe cd.. md del ,format, copy xcopy....)

--- Kraj citata ---

Nisi jedini  :laughing7:

Da ne pričam kolko puta sam upisao arj x -v -y ImeIgre.arj   :toothy12: ...i slične fore  :binkybaby:

veka84sb:
Vikend sluzbeno nastupaaaaa!!! Eto nakon toliko truda nisam dobio ban ,docekao kraj tjedan ...nisam ni otkaz dobio,.... pa zato drzava ode u bananu-....

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju