Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
spric kit, primer nista ne pokriva.
Citat: roby44 - 15 Kolovoz, 2007, 12:11:08spric kit, primer nista ne pokriva.znaci plastike ogulim do kraja onda 2 lagana sloja primera i kad se to fino posusi onda spric kit???i njega kasnije lagano sredim vodobrusnim i to je to??
Citat: P.A.L.A.C - 15 Kolovoz, 2007, 12:12:24Citat: roby44 - 15 Kolovoz, 2007, 12:11:08spric kit, primer nista ne pokriva.znaci plastike ogulim do kraja onda 2 lagana sloja primera i kad se to fino posusi onda spric kit???i njega kasnije lagano sredim vodobrusnim i to je to?? Tako je,al ako imas kakvih vecih ogrebotina,to ti nece pokrit sprickit,morat ces malo kitat da do rjesis
Najbolje pokitaj svaku rupicu.najsigurnije je.spric kit bi trebao kao prekriti neke sitne rupice ali to samo u teoriji u praksi pa i nejde to tako.najbolje pokitati.
mislim da kit ide prije primera.
ma evo sad gledam na nekim mjestima di sam malo uso u plastiku ce ostat crte, nek ide sve u picku materinu.
Citat: P.A.L.A.C - 16 Kolovoz, 2007, 13:43:30ma evo sad gledam na nekim mjestima di sam malo uso u plastiku ce ostat crte, nek ide sve u picku materinu. pokitaj ta mjesta
lol ja sam mislio opet da bude cijeli crn, al ipak sa mse odlucio za neku kombinaciju. ma ne brini kod mene ni jedna kombinacija ne traje dugo, ja sam u ovih godinu dana malo vise od kad imam skut, farbo motor jedno 5-6 puta.