Tehnički kutak > Tuning skutera

Minarelli - stavljanje deblje šajbice

<< < (3/4) > >>

mario_f15:

--- Citat: pajo - 13 Travanj, 2010, 00:22:46 ---i meni je jedno vrijeme remen na mutivaru išao ko na s6 ali sa 16,5 remenom
i odlično je radio ali ne za dugo :hmh:
a na s6 vario vidi se koliko se penje(novi je 16mm,a sad je sigurno oko 15,6mm,ma da to nije ni toliko bitno več da nema pada okretajima na svim otvorima gasa)

--- Kraj citata ---
meni je sad 16mm,ovi dana cu uzet topov remen, da vidim kako se ponasa

a nema ni rupu u ubrzanju

al ima osliacije okretaja pocne se prevrtavat u startu i onda kasnije sve fino....

nadam se da cu to rijesit sa morini polutkama  :icon_thumright:

dhorvat:
S tim da je naglasak na polini torque  :icon_biggrin:

tomof10:
pa meni malossi torq izbaci remen 4mm iz polutki remen je kevlar i to bez ikakvih sajbica al u mene je OR vario sad jel do toga neznam?

pajo:

--- Citat: tomof10 - 13 Travanj, 2010, 00:27:53 ---pa meni malossi torq izbaci remen 4mm iz polutki remen je kevlar i to bez ikakvih sajbica al u mene je OR vario sad jel do toga neznam?

--- Kraj citata ---
vijerujem da je zbog OR vario,i dimenzija remena za OR.

tomof10:
da se nadovezem  na tvoj prijenos ja mislimd a kad bi ti stavio remen taj 16,5 ili mozda i 17mm da ti opet nebi uspio popeti remn do vrha varia jer ti trebaju vece polutke neznam mozda se varam

al ja msilim da je rjesenje da uzmes morini polutke 123mm(linearne su) i remen od kratkog bloka to je u mene ( on je duzi) naprimjer uzmes malossi kevlar ili polin kevlari on ti je 800 x 17 mm (to su mu dimenziije) mislim kad bi stavio te vece polutke i dulji i siri remn da b ti na dugom bloku uspio remen popeti do vrha a meni bi tako sev isto bilo samo bi ja trebao uzeti od pezoa remen neznam mozda se varam :help:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju