evo moj setupi:
1)serijala+gianelli sp6
serijski vario-4,2 gr 1mm iza podloska varia i 1mm izmedu bolcne i ventilatora=2mm star i ubzanje sasvim ok za serijski prijenos
serijske polutke
serijsko kvacilo- plave oprugice
serijsko zvono
serijski centralni
serijski remen
motor je iso 85-90 po satu nije bilo lose falilo je 1mm do vrha ventilatora sa gianelli sp6 spuhom
2)malossi gus +gianelli sp6 spuh
malossi multivar-4,7pa ,3,7 falilo je 3mm do vrha variomata podloska iza 2mm ispred 1mm probo sam i s 4mm
malossi kevlar
delta
bijeli centralni
motor je bolje ubrzavao nije bilo one rupe na oko 40 al teze mi je nabirao krajnju pojma nemam zasto,
pa se s vremenom pocelo dolaziti naglo opadanje obrtaja nasto aj nisam znao sta je pa sam neko vrijeme te rupe ispravljao tvdim federiima,cak sam i kombiniro s piagio federima
sve dok nisam kupio torq on u kombinaciji sa multivarom je pre dobra stvar nema vise rupe u ubrzanju pada okretaja cak sam i dobio malo na krajnjoj,cak sam bio i stavio dayco remen koji mi je bio bolji od serijskog jer mi je kevlar bio potrosen ,jos mu je amna sto dodu losi klizaci uz njega brzo prozuje i nema produzen hod za klizace
3)malossi gus (preraden)+ stage 6 pro
mhr over vario-4,5 pa sam probo 3,5,4,0,5,0 meni su naj bolje 4,5 remen mi se penje do vrha ventilatora
polini remen,kevlar,top remen
malossi ventilator,top ventilator
torq
zuti centralni
rms kvacilo plavi federcici opusteni do kraja
rms winigbelt
polini secundar 20,5% dulji
e ovdje sam se namucio i stelam jos jos nisam zadovoljan al ovaj vario je pre dobar i to pogotovo sa top ventilatorom nemam nikakvih podloski cak mi svaki od ova 3 remena izbaci 4mm iz polutki jer je OR vario namjenjen za remen sirine 17,5mm a ovi moji su 17mm,ocito nemogu nikako izvuc remen do vrha jer trebaju mi vece polutke mislim se izmedu: morinijevih 123mm(linearne),piagio serijskih 128mm (nelinearne),Or polutke 128mm (linearne i najbolje su,al je paprena cijena),vario ima produzen hod za klizace znaci moze izvuc remen do vrha uz odgovarajuce polutke mana je sto se mora izvaditi alanser iz bloka da bi fukcionirao,vario daje dosta obrtaja, dosta krajnje cim krenes s mijesta znas jesu li rolice teske ili pre lagane tj.lako ga je za naselati ima dobre klizace kao multivar 2000