Ostalo > Motocikli
:::DERBI GPR 125 ili APRILIA RS 125 (nova)!!!!!:::
1VAN:
gle pošto si cura.....i ne tražiš nešto extra divlje...uzmi što ti je najljepše jer razlike od 10%-max 20% u brzini tebi neče niš značit kao curi!u biti koji god da uzmeš od derbia,aprilie,honde,i cagive mito nemožeš pogriješit!!!
acid_burnout:
jako si mi puno sad pomogel!!!! :toothy9: na cemu bi me ti najrade videl?!?!?!?!? :laughing9: :angel12: :love5:
eladio:
..hm.. definitivno aprilia ...posto yamaha vise ne proizvodi TZRku 125 :redface:
1VAN:
hmmmm..iskreno....na bilo kojem...........jer je curu na takvom motoru s tolko konja teško vidjet(dobro moja susjeda vozi r1 al nije baš normalna :icon_biggrin:)...
iako je moj favorit aprilia.....sviđa mi se dizajn....onako muškast što tebi ne paše....al kad pogledamo performanse pa lakoču nabavljanja dijelova(susjedi talijani)ovaj motorić :icon_biggrin: je best buy....a ide za ponorit.....još kad staviš kit ho ho....čuvaj se......al mislim da otvoreni rs125 ide i predivlje za djevojku......iako bi muškarci i žene trebali biti ravnopravni!!!
u biti najbitnije je da lijepo izgledaš na motoru i da si sretna s njim!!
acid_burnout:
daaaaa...muskobanjast... to sam ti vec i rekla.. i jos k tome, sad je koliko ja znam samo jedna boja... tj... ona racing replica...a cuj... kaj se tice toga koji ide vise... narawno da bi birala apriliu... i zato se jako dvoumim... derbi je ljepsi... aprilia dere ko luda... :'( i kak da se ja odlucim!?!?!?! :'( :sad147: a beeeeeeeeeeeeeeeeeed....
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju