Ostalo > Motocikli

:::DERBI GPR 125 ili APRILIA RS 125 (nova)!!!!!:::

<< < (9/9)

ryder on the storm:

--- Citat: PEDROSA - 16 Rujan, 2006, 23:04:29 ---Stari se zna sa zastupnikom derbia,ugl sljedeće god će derbi doći ko aprilia,ove god ih nema!
Aprilia je svetinja,da odmah to apsolviramo! ;D
Dalje,derbi ima nekvalitetne plastike japansku mašinu itd. da ne nabrajam,ali to tebe i tako niej briga jer češ se samo vozikati na motoru bez nekakvog forsanja mašine,klanja po zavojima itd.,nadalje ako želiš bit po zakonu da bi otvorila apriliu(napomena:morala bi uzet zatvorenu jer ne smiješ vozit ovu do 18.)moraš ulupat 4 soma kuna,a derbi ima već gore ventil i sve treba samo to sve osposobit!tako da te onda aprilia opet dođe nešto više!
Tako da u svim pogledima je Aprilia bolja ali ti češ i tako uzet onaj  koji ti se više sviđa pa ova tema i tako nema smisla!

--- Kraj citata ---
čiju mašinu ima derbi?
@brown acid : šta će ti to biti prvi motor?I stari te sam tak pusti, kao''za moju kćer samo najbolje''

Punisher:

--- Citat: Ceki21 - 30 Svibanj, 2007, 21:20:50 ---
--- Citat: Punisher - 30 Svibanj, 2007, 19:17:17 ---Za tebe Aprilia iako bi ja sebi uzeo Derbi-a  :toothy3:

--- Kraj citata ---

Ajd obrazloži to  :angry7:

--- Kraj citata ---
Po mom mišljenju (naglasak na mom) curama mi nekako ljepše stoji Aprilia... si sad shvatio  :toothy10:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju