Ostalo > Motocikli

:::DERBI GPR 125 ili APRILIA RS 125 (nova)!!!!!:::

<< < (7/9) > >>

StreetRunner:
Derbi je šta je je odličan ja san ga vozio i preporučio bi ga svakome ali i Aprilia je odlična i morate računati na onu otvorenu verziju koja ima 35 KS.Za Derbi vam je možda problem servisa i tih djelova ali nećete imati baš tolikih problema.

Još bi vam nešto predložio,nemojte zaboravit CAGIVU MITO 125.Po meni je taj motor lipši od oba ova.Cagiva izgleda ko Ducati a ide vrhunski.Po meni Honda ne spada u ovu konkurenciju jer mi Honda ne izgleda baš kao neki trkaći motor,previsok je od poda.Mislim da je Honda NSR 125 pogledajte na internetu neda mi se sad tražit.

Znali itko kako se ovaj  <Milja_5> preziva

Sugar:

--- Citat: StreetRunner - 17 Studeni, 2006, 19:28:05 ---Derbi je šta je je odličan ja san ga vozio i preporučio bi ga svakome ali i Aprilia je odlična i morate računati na onu otvorenu verziju koja ima 35 KS.Za Derbi vam je možda problem servisa i tih djelova ali nećete imati baš tolikih problema.

Još bi vam nešto predložio,nemojte zaboravit CAGIVU MITO 125.Po meni je taj motor lipši od oba ova.Cagiva izgleda ko Ducati a ide vrhunski.Po meni Honda ne spada u ovu konkurenciju jer mi Honda ne izgleda baš kao neki trkaći motor,previsok je od poda.Mislim da je Honda NSR 125 pogledajte na internetu neda mi se sad tražit.

Znali itko kako se ovaj  <Milja_5> preziva

--- Kraj citata ---

opet ponavljam,nemojte pricat o nece o cem nemate pojma!rs ima 28.5 ks!

neko je reko da moras uzet rs 15 ks da bi ga mogla vozit...15 ks moras posebno narucivat da ti se slozi u italiji u tvornici jer ih seriski NE prodaju!slobodno uzmes 28.5 ks,za konje te niko nis ne pita(znam iz iskustva jer ga i ja imam)

sto se tice gpr-a, to smece zaboravi,ima mi ga frend i vozi ga totalno laicki jer nema pojma kaj je cilindar,da ga ja malo provozam motor bi se raspo u sastvne dijelove!

mito je ok ali ako imas jebacki dubok djep!istina najbrzi je u klasi al su djelovi u rangu suhog zlata a kako je do njih tesko doc necu ni pricat

honda cbr je zadnje g#vn% od motora koje vise nalikuje biciklu i ima gumu iste sirine kao i tomos automatik.to je cetverotakt i jos jedan razlog zakaj ga zalit benzinom i zapalit, motor jedva navuce 120 kmh, a i da dodje do te brzine trebala bi  mu neka ravna pustinja!nsr ok zgleda al isto sranje s masinom

StreetRunner:
Slažem se

DUBrawa:
A gle šta da ti kažem  :toothy9: . Ni jedan ni drugi  :nono: .  Aprilija je talijan pa je izgled za 10 ali kvaliteta je u kur*u a i nova aprilija niej baš nešto sa brzinom  :binkybaby: . Derby je španjolac . Za razliku od aprilije koja otvorena verzija ima 35konja ovaj derby ma samo  ;D 22 konja... Za kvalitetu baš nisam siguran da je dobra a i nejde baš nešto . Pravlegende su Yamaha tzr 125 i honda nsr 125. SAmo velika šteta šta se ne proizvode još od 2002godine. Najkvalitetnije su, Liče na motore a mogu vam reč da imam tzr-ku iz 98 godine i nagazio sam ju 190 km/h i to serijsku. 160km/h sam gazio svoju koju sam prije imo iz 93. Ja bi savjetovo najnoviju tzr-ku ili nsr-ku koju možeš nač jel to su japanci a oni su najkvalitetniji a i za tu godinu ta 2 motorčiča liče na nešto. I da nikako cbr-ku 125 jel to kur*u ne valja niti ide. A tanka je ko bicikl  :toothy9:  :toothy9:  :toothy9:  :toothy9:  :toothy9:  :toothy9:

jonj1c:
ako mene pitas, ja bi bez ikakvog razmisljanja uzeo apriliu rs 125. to mi je najbolje , a ujedno i jedino sto zakonski mogu voziti sa 16 godina

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju