Tehnički kutak > Tehnička pitanja

urica benge(runner)

<< < (2/2)

Luka 0101:
i onda mi netko vela da su skuteri jeftin sport  :icon_biggrin: :icon_biggrin:

marko_AeRoX:

--- Citat: zL!Ko - 10 Travanj, 2010, 21:06:00 ---prije par dana vidim kazaljka na dnu i odem do pumpe natocim 30 kn i kazaljke se nepomakne. natocim jos 20 kn kazaljka  jos uvijek na dnu. Izvadim svu bengu iz rezervara i dam kontakt, kazaljka na dnu al lampica rezerve iskljucena..
Pa sam malo razmislio i reko pa mozda je crkla zaruljica pa to mozda prekida neki kontakt pa je sve mrtvo :toothy9:
Provjerio sam kontakte na uricama i na plovku i cini mi se sve ok...
samo mi nemojte rec da idem vadit plovak jer onda moram sve plastike vadit,,a to mi se neda :hmh:

aj fala

--- Kraj citata ---

u pravu je josip... sto posto je plovak... i meni bilo tak na roxu... novi ti je oko 200 kn a ovog nemas kaj slagati... nadaj se da budes kupil rabljenog negde... meni je trebalo 2 mjeseca da ga nađem i dobim  :toothy3: a tvoja ideja da se budes vozil bez plovka... dojadila ti bude nakon sto ostanes bez benzina 2-3 put... (PROVJERENO)  :laughing7:

zL!Ko:
a dobro desilo mi se i da sa ispravnim plovkom moram gurat do pumpe :toothy12:  tako da sad nece to bit nista novo xD

probat cu od frenda pa ako je to toga cu nabavit nes...

fala momci :icon_thumright:

steeef:

--- Citat: zL!Ko - 11 Travanj, 2010, 09:24:48 ---a dobro desilo mi se i da sa ispravnim plovkom moram gurat do pumpe :toothy12:  tako da sad nece to bit nista novo xD

probat cu od frenda pa ako je to toga cu nabavit nes...

fala momci :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
imam ti ja plovak od runnera pa ak ti bude trebal..

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju