Tehnički kutak > Tehnička pitanja
urica benge(runner)
zL!Ko:
prije par dana vidim kazaljka na dnu i odem do pumpe natocim 30 kn i kazaljke se nepomakne. natocim jos 20 kn kazaljka jos uvijek na dnu. Izvadim svu bengu iz rezervara i dam kontakt, kazaljka na dnu al lampica rezerve iskljucena..
Pa sam malo razmislio i reko pa mozda je crkla zaruljica pa to mozda prekida neki kontakt pa je sve mrtvo :toothy9:
Provjerio sam kontakte na uricama i na plovku i cini mi se sve ok...
samo mi nemojte rec da idem vadit plovak jer onda moram sve plastike vadit,,a to mi se neda :hmh:
aj fala
jprekrit:
--- Citat: zL!Ko - 10 Travanj, 2010, 21:06:00 ---prije par dana vidim kazaljka na dnu i odem do pumpe natocim 30 kn i kazaljke se nepomakne. natocim jos 20 kn kazaljka jos uvijek na dnu. Izvadim svu bengu iz rezervara i dam kontakt, kazaljka na dnu al lampica rezerve iskljucena..
Pa sam malo razmislio i reko pa mozda je crkla zaruljica pa to mozda prekida neki kontakt pa je sve mrtvo :toothy9:
Provjerio sam kontakte na uricama i na plovku i cini mi se sve ok...
samo mi nemojte rec da idem vadit plovak jer onda moram sve plastike vadit,,a to mi se neda :hmh:
aj fala
--- Kraj citata ---
Garant je plovak... Kod mene je konstantno svjetlila lampica za ulje, ali su to riješili na servisu zamjenom plovka za ulje...
zL!Ko:
A jaooo, tolko sam ljen i neda mi se sve ponovo skidat da cu po nekom osjetu ic na pumpu, netrebaju mi urice xd ;D
Luka 0101:
ja imam onaj sistem... otvori rezervar, malo zaljuljaj motor i slusaj... ako se cuje pljuskanje onda jos ima :toothy3:
zL!Ko:
--- Citat: Luka 0101 - 10 Travanj, 2010, 23:34:46 ---ja imam onaj sistem... otvori rezervar, malo zaljuljaj motor i slusaj... ako se cuje pljuskanje onda jos ima :toothy3:
--- Kraj citata ---
ehh, to je i moja sudbina :toothy10: :toothy10: taman sam napravio uricu za temperaturu pa crkne za bengu, kad napravim za bengu ce mi puknut sajla za kilometrazu :laughing11: i tako u krug...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju