Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
Jel idemo na Budnicu Bjelovar 01.05.? :)
predatoRR:
--- Citat: dhorvat - 15 Travanj, 2010, 10:20:56 ---E sad. 50 km/h prosjek na 250 km/h je 5 sati. Znači 4 i pol sata minimum :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
jprekrit kai sam ti ja reko....eto vidis kak covjek zna....ocito ima iskustva i to dosta.... :icon_thumright:
Hrvoje_40:
--- Citat: dhorvat - 15 Travanj, 2010, 10:20:56 ---Prosjek iznad 60 teoretski ne možeš držat osim ako cijelo vrijeme voziš bez stajanja, a to je mučenje onda a ne uživanje. Svako stajanje, makar i na 5 minuta ti drastično skida prosječnu brzinu, to znaš i sam.
E sad. 50 km/h prosjek na 250 km/h je 5 sati. Znači 4 i pol sata minimum :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
ako se mislite mučit u vožnji onda bolje da nikam ni nejdete
vožnja mora biti gušt ;D
predatoRR:
nema tu gusta....samo gas i spoleg do kraja....xD
zaebavam se.... ;D
dhorvat:
Meni nije gušt natjeravat se ko će prije u Rijeku doć, ili ko će bolje zavoje svladati :jerk:
Tu i tam "kad ti puhne" i kad vidiš da to cesta i uvjeti na njoj dozvoljavaju onda malo potegneš, ali inače se vozimo relativno smireno i polako, ali opet ne tako polako da smetamo ostalim sudionicima u prometu. Reko bih vozimo se normalno :headbang:
Hrvoje_40:
--- Citat: dhorvat - 15 Travanj, 2010, 10:51:31 ---Meni nije gušt natjeravat se ko će prije u Rijeku doć, ili ko će bolje zavoje svladati :jerk:
Tu i tam "kad ti puhne" i kad vidiš da to cesta i uvjeti na njoj dozvoljavaju onda malo potegneš, ali inače se vozimo relativno smireno i polako, ali opet ne tako polako da smetamo ostalim sudionicima u prometu. Reko bih vozimo se normalno :headbang:
--- Kraj citata ---
:icon_thumright: :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju