Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
Jel idemo na Budnicu Bjelovar 01.05.? :)
predatoRR:
--- Citat: jprekrit - 14 Travanj, 2010, 20:46:36 ---Ajd dobro... nećemo o tome... ipak nije tema za to...
--- Kraj citata ---
nije....al uzmi u obzir da ipak nisi u pravu....budes jednom prilikom isao do rijeke il nekam dalje pa ces me se sjetit kaj sam ti prico i bus vidio kak vrijeme leti kad su u pitanju malo veci kilometri...govorim ti iz iskustva... ;)
no dobro....do bjelovara imas oko 80km i tam bus sigurno dosel za sat vremena... ;D
Bogus:
mozda se ja budem zaletio pred vas... recimo da vas cekam u žabnu :drunken_smilie:
dhorvat:
--- Citat: predatoRR - 14 Travanj, 2010, 20:49:08 ---nije....al uzmi u obzir da ipak nisi u pravu....budes jednom prilikom isao do rijeke il nekam dalje pa ces me se sjetit kaj sam ti prico i bus vidio kak vrijeme leti kad su u pitanju malo veci kilometri...govorim ti iz iskustva... ;)
no dobro....do bjelovara imas oko 80km i tam bus sigurno dosel za sat vremena... ;D
--- Kraj citata ---
Do rijeke treba puno duže sa pedesetkom jer računaj da te uzbrdica usporava, a nizbrdo to ionako ne možeš nadoknaditi. A tu su i pauze jer ne možeš u komadu otpeljati bez da ti guzica otpadne :laughing7:
predatoRR:
--- Citat: dhorvat - 15 Travanj, 2010, 09:01:48 ---Do rijeke treba puno duže sa pedesetkom jer računaj da te uzbrdica usporava, a nizbrdo to ionako ne možeš nadoknaditi. A tu su i pauze jer ne možeš u komadu otpeljati bez da ti guzica otpadne :laughing7:
--- Kraj citata ---
jprekrit evo vidis kak horvat zna....nek ti on kaze svoju procjenu kolko bi ti trebalo da predjes sa serijskom pedesetkom 250km.... ;)
dhorvat:
--- Citat: predatoRR - 15 Travanj, 2010, 10:08:29 ---jprekrit evo vidis kak horvat zna....nek ti on kaze svoju procjenu kolko bi ti trebalo da predjes sa serijskom pedesetkom 250km.... ;)
--- Kraj citata ---
Prosjek iznad 60 teoretski ne možeš držat osim ako cijelo vrijeme voziš bez stajanja, a to je mučenje onda a ne uživanje. Svako stajanje, makar i na 5 minuta ti drastično skida prosječnu brzinu, to znaš i sam.
E sad. 50 km/h prosjek na 250 km/h je 5 sati. Znači 4 i pol sata minimum :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju