Općenito > Generalno o skuterima
Kymco Agility 50
eladio:
sve 5
ja sam samo pitao jer je to veliki napor i za vozaca i za skuter na dnevnoj bazi i financijski je skuplje dugorocno gledajuci nego uzeti neki od 125ccm tipa http://www.sachs-bikes.de/content/view/29/67/lang,en/ ( provjeri usput yamahu cygnus :toothy9: )i dobijes i vise no solidan skuter za 10990 :icon_thumright:
a opet.. ako si financijski ogranicen, sto ocito jesi, onda slobodno izaberi taj provjereni kymco... argumenti koje si naveo stoje :happy6:
PS
nisam siguran jos u taj zakon, ali uskoro bis mogao voziti i 125ccm s B kategorijom, MOZDA :toothy3:
FiZor:
Da sam tim prijedlogom zakona sam se susreo u par navrata. Bila bi to divota :frajer:
aco stunter_50:
kupi ako hoćes ali ja sam sa njim prelazio u jednom danu po 200 km i nista mu nije bilo kada sam iso na motorijadu evo i ja cu danas prijeći 70 km sa njim i biki će citav ko nov izdržljiv je to skut ali bilo bi bolje da kupis neku 125-icu ali ako nemozes uzmi to
odin:
--- Citat: FiZor - 14 Kolovoz, 2007, 18:07:52 ---Nisam ga napao nego drage volje bih da je obrazložio svoj stav kao primjerice ti. Nastavak je bio u joke tonu, o tome i smajliji govore. Da, znam da koncepcijski nisu za duže relacije , no mišljenja sam da bi mogao služit u svrhu gradske vožnje i za navedenu relaciju. U krajnjem slučaju, možda bih se odlučio za polaganje A kategorije i investiciju u nekog 125 kubikaša. Imaš li kakvu preporuku što se tiče 125-ica?
--- Kraj citata ---
Agility dodje i u varijanti 125cc, za vrlo povoljnih 12.995kn. Peri deri masina, doslovno ne staje.
Inace, sto se tice tvog pitanja za 60km,ako ih radis u komadu, prilicno ces se izmrcvariti sa svime ispod klase vecih skutera, poput Kymco People S serije, Piaggio Liberty/Beverly ili nekog drugog malo komotnijeg skutera. Ako pak tih 60km mislis razbiti u nekoliko dionica, onda ti ni agility 50 nije neki preveliki problem...
FiZor:
Sutra moram obavezno skoknut do Kymca, moram vidjet tog Agilitya uživo.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju