Općenito > Generalno o skuterima
Kymco Agility 50
eladio:
--- Citat: FiZor - 15 Kolovoz, 2007, 23:26:37 ---Sutra moram obavezno skoknut do Kymca, moram vidjet tog Agilitya uživo.
--- Kraj citata ---
to obavezno.. ja sam mislio da si ga vec gledao :toothy11:
sve pogledaj , vrijedi provjeriti svakoga prije nego se potrosi novac.. a poslije bolje nemoj ni gledat , samo ces se nervirat :toothy3:
stardust:
ovaj sachs mi super izgleda za te pare samo trazio sam njihovu stranicu na hrvatskom pa mi je dao samo jednu i to kombiniranu njemacko/hrvatsko/englesku pa me zanima kakva je podrska za taj motor tj. servisi i tako to?
cak razmisljam da ga kupim pa da se svercam sa b kategorijom do tog novog zakona...
ali sto ak rikne nekaj ili ga hocu prodat?cini mi se da bi to bio siifov posao posto prvi put uopće cujem za njih :confused5:
odin:
--- Citat: stardust - 19 Kolovoz, 2007, 19:14:46 ---ovaj sachs mi super izgleda za te pare samo trazio sam njihovu stranicu na hrvatskom pa mi je dao samo jednu i to kombiniranu njemacko/hrvatsko/englesku pa me zanima kakva je podrska za taj motor tj. servisi i tako to?
cak razmisljam da ga kupim pa da se svercam sa b kategorijom do tog novog zakona...
ali sto ak rikne nekaj ili ga hocu prodat?cini mi se da bi to bio siifov posao posto prvi put uopće cujem za njih :confused5:
--- Kraj citata ---
cuj, sachs je njemacka firma sa tradicijom (proizvodili su mopede tipo tomos, ali i vece motore), ali u zadnje vrijeme su poceli koketirati sa konfekcijom, pitanje je kakvu ces podrsku imati za dvije tri godine s njim. U biti, pitanje je i sad kakvu bi podrsku dobio.
eladio:
--- Citat: stardust - 19 Kolovoz, 2007, 19:14:46 ---ovaj sachs mi super izgleda za te pare samo trazio sam njihovu stranicu na hrvatskom pa mi je dao samo jednu i to kombiniranu njemacko/hrvatsko/englesku pa me zanima kakva je podrska za taj motor tj. servisi i tako to?
--- Kraj citata ---
odes u bilo koji ducan beta moto i pogledaj :icon_thumright:
za gotovinu koliko znam je 10990
evo jedna slika :
pogledaj retrovizore, sjedalo i tako ..odmah ces vidjet da je to dobar skuter dobre kvalitete..
..uskoro ide i test :toothy11:
ono malo sto sam ga probao , konkretni skuter s fotke jel, mogu reci samo pohvale, dobra zavrsna obrada (puno bolje od svih kineza!), dobro vuce, dobre kocnice, puno mjesta ispod sjedala, centralna brava i opcenito jako praktican skuter i uz sve to atraktivna cijena uz 2 godine jamstva!
probaj i vidi da li ti odgovara..
pitaNS:
lep skuter, samo pitanje je kvaliteta, dostupnost rezervnih delova itd...ali na oko nemam puno zameriti..
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju