Tehnički kutak > Garaža

Aerox - RBS

<< < (8/10) > >>

dhorvat:

--- Citat: marko_AeRoX - 27 Rujan, 2012, 10:18:32 ---
--- Citat: dhorvat - 27 Rujan, 2012, 09:42:13 ---
--- Citat: marko_AeRoX - 26 Rujan, 2012, 19:32:43 ---Dakle... Ubijalo me u pojam svjetlo dashboarda koje treperi na ler gasu pa odlučih stavit LED trakicu. I tako, odo ja na Ebay i naručim je i danas stigle... 2 kom = 10kn.

Usput sam ih spojio na aku i preko prekidača, pa da može svijetlit kad ja hoću i dok je skut ugašen. Imao sam ideju da spojim preko brave al kombinacija u kojoj mi se neda rastavljat pola skutera dok se još mogu vozit i mojeg neznanja gdje postoji mogućnost da nešto zaj****, odlučio sam pojednostavnit stvari pa spojit preko zasebnog prekidača koji se nalazi ispod volana (ugrađen u plastiku).

Pa eto škljockica...

Ispičavam se zbog loše kvalitete, slikano je s kalkulatorom...

--- Kraj citata ---

O majke ti zmotane, a nisi mogo kad si već cajgere rastavil napipavat žice i vidjet koja je živa kad upališ kontakt  :toothy9:

Imaš jednu koja ti daje struju za vurice, čini mi se za cajger od goriva  :laughing7:

--- Kraj citata ---

Isprobano već... Kad spojim na to, onda mi plovak ne radi... Sve nekaj čudno. Znam da sam redom isprobaval na onim kontaktima konektora koji dolazi na urice i sve bilo usrano do bola... Ili mi je probijala jača struja kad je bil upaljen skut ili mi određene komponente nisu radile (plovak) ili jednostavno nije bilo napona... Tak da sam se odlučil na ovu varijantu...  :dontknow:

--- Kraj citata ---

Ma znam da mi je SlowRider našo negdje kad smo ugrađivali blokadu na daljinski. Doduše bilo je negdi dole ali se bez raskapanja plastika može provuć žica od čukica do dole  :laughing7: Al sad je gotovo  :toothy11:

marko_AeRoX:
Gotovo je kad nekaj zaj****...  :toothy12: Do toga je... Hm... NEUSAVRŠENO  :laughing7:

dhorvat:

--- Citat: marko_AeRoX - 27 Rujan, 2012, 11:51:42 ---Gotovo je kad nekaj zaj****...  :toothy12: Do toga je... Hm... NEUSAVRŠENO  :laughing7:

--- Kraj citata ---

Čovjeće, pa di je ono dete kaj niš ne razme zginilo? Kaj opet moram ponovit ono kaj ti je u potpisu?  :binkybaby: :toothy3:

marko_AeRoX:

--- Citat: dhorvat - 27 Rujan, 2012, 13:24:09 ---
--- Citat: marko_AeRoX - 27 Rujan, 2012, 11:51:42 ---Gotovo je kad nekaj zaj****...  :toothy12: Do toga je... Hm... NEUSAVRŠENO  :laughing7:

--- Kraj citata ---

Čovjeće, pa di je ono dete kaj niš ne razme zginilo? Kaj opet moram ponovit ono kaj ti je u potpisu?  :binkybaby: :toothy3:

--- Kraj citata ---

Haha  :toothy12:

marko_AeRoX:
 :poklonitesekralju:

Friško lakirana ljepotica... Uživajte :)

Lakirane su bile samo vanjske plastike, unutarnje su uredne... Crvena boja je nešto kao ferrari crvena, dok je srebrna slična ko na mclarenovim bolidima... Iako izgleda puno svjetlije na slikama...

Pila čeka na sklapanje...

Složeno i spremno za vožnju...

P.S. Malo kasnim sa slikama, skuter je složen prošli vikend, samo nemam vremena za ništa... Slike su loše kvalitete jer je slikano s digitronom...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju