Tehnički kutak > Garaža
Aerox - RBS
marko_AeRoX:
Dakle... Ubijalo me u pojam svjetlo dashboarda koje treperi na ler gasu pa odlučih stavit LED trakicu. I tako, odo ja na Ebay i naručim je i danas stigle... 2 kom = 10kn.
Usput sam ih spojio na aku i preko prekidača, pa da može svijetlit kad ja hoću i dok je skut ugašen. Imao sam ideju da spojim preko brave al kombinacija u kojoj mi se neda rastavljat pola skutera dok se još mogu vozit i mojeg neznanja gdje postoji mogućnost da nešto zaj****, odlučio sam pojednostavnit stvari pa spojit preko zasebnog prekidača koji se nalazi ispod volana (ugrađen u plastiku).
Pa eto škljockica...
Ispičavam se zbog loše kvalitete, slikano je s kalkulatorom...
[privitak je izbrisao admin, stariji od 4godine]
2mario2:
lijepi Rox... :icon_thumright:
marko_AeRoX:
--- Citat: 2mario2 - 26 Rujan, 2012, 20:25:51 ---lijepi Rox... :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
Bil bi još lepši da nije zguljen :toothy3:
U planu je ovu zimu lakiranje... :icon_thumright:
dhorvat:
--- Citat: marko_AeRoX - 26 Rujan, 2012, 19:32:43 ---Dakle... Ubijalo me u pojam svjetlo dashboarda koje treperi na ler gasu pa odlučih stavit LED trakicu. I tako, odo ja na Ebay i naručim je i danas stigle... 2 kom = 10kn.
Usput sam ih spojio na aku i preko prekidača, pa da može svijetlit kad ja hoću i dok je skut ugašen. Imao sam ideju da spojim preko brave al kombinacija u kojoj mi se neda rastavljat pola skutera dok se još mogu vozit i mojeg neznanja gdje postoji mogućnost da nešto zaj****, odlučio sam pojednostavnit stvari pa spojit preko zasebnog prekidača koji se nalazi ispod volana (ugrađen u plastiku).
Pa eto škljockica...
--- Kraj citata ---
O majke ti zmotane, a nisi mogo kad si već cajgere rastavil napipavat žice i vidjet koja je živa kad upališ kontakt :toothy9:
Imaš jednu koja ti daje struju za vurice, čini mi se za cajger od goriva :laughing7:
marko_AeRoX:
--- Citat: dhorvat - 27 Rujan, 2012, 09:42:13 ---
--- Citat: marko_AeRoX - 26 Rujan, 2012, 19:32:43 ---Dakle... Ubijalo me u pojam svjetlo dashboarda koje treperi na ler gasu pa odlučih stavit LED trakicu. I tako, odo ja na Ebay i naručim je i danas stigle... 2 kom = 10kn.
Pa eto škljockica...
--- Kraj citata ---
O majke ti zmotane, a nisi mogo kad si već cajgere rastavil napipavat žice i vidjet koja je živa kad upališ kontakt :toothy9:
Imaš jednu koja ti daje struju za vurice, čini mi se za cajger od goriva :laughing7:
--- Kraj citata ---
Isprobano već... Kad spojim na to, onda mi plovak ne radi... Sve nekaj čudno. Znam da sam redom isprobaval na onim kontaktima konektora koji dolazi na urice i sve bilo usrano do bola... Ili mi je probijala jača struja kad je bil upaljen skut ili mi određene komponente nisu radile (plovak) ili jednostavno nije bilo napona... Tak da sam se odlučil na ovu varijantu... :dontknow:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju