Tehnički kutak > Tuning skutera
High end tuning aeroxa
Iwo SR Tuono:
--- Citat: ToNYGP1Racing - 10 Travanj, 2010, 11:05:50 ---Da si citao temu od pocetka shvatio bi da sam ga nagovarao da si kupi neso 4t.. Ali nista..
Ne kuzi vas.. :( lijepo sam vas pitao da zajedno pomognemo covjeku, a vi se tu smijete. ??? Zasto?
Ako covjek ima para sve se moze i za to mu nije potrebno nikakvo znanje.. :angry7:
--- Kraj citata ---
ak nema znanja mora platiti ruke majstoru...a nać majstora koji zna to složit i koji neće naplatit masno je rvno lutriji...mislim da u HR ima malo kompetentnih ljudi za složit i savršeno poštelat highend tako da neznam...
Po meni midrace kako je i napisano iznad mene
btw ja te ne napadam nego podržavam tvoje mišljenje :frajer:
ToNYGP1Racing:
--- Citat: Iwo SR Tuono - 10 Travanj, 2010, 11:37:35 ---ak nema znanja mora platiti ruke majstoru...a nać majstora koji zna to složit i koji neće naplatit masno je rvno lutriji...mislim da u HR ima malo kompetentnih ljudi za složit i savršeno poštelat highend tako da neznam...
Po meni midrace kako je i napisano iznad mene
btw ja te ne napadam nego podržavam tvoje mišljenje :frajer:
--- Kraj citata ---
Pravo zboris.. :toothy12: Šalim se. Da istina.
Drago mi je da me podrzavas u misljenju. Hvala ;D
ivanm:
Za high end treba novaca, znanja, zivaca i volje kao da slazes bolid F1.
ToNYGP1Racing:
--- Citat: ivanm - 10 Travanj, 2010, 11:48:50 ---Za high end treba novaca, znanja, zivaca i volje kao da slazes bolid F1.
--- Kraj citata ---
Istina. Al sto kad nemas znanja..? A imas novaca... Nekim ljudima to nije problem. Kaj mislis da kerum zna kako mu se zove model Ferrarija. Zna :jerk:
ivanm:
A nek nadje nekog tko je vozio trke pa ak mu se da. Ja neznam nikog tko bi to drugome slagao al netko sigurno bi.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju