Tehnički kutak > Tuning skutera

High end tuning aeroxa

<< < (8/20) > >>

Iwo SR Tuono:

--- Citat: ToNYGP1Racing - 10 Travanj, 2010, 11:05:50 ---Da si citao temu od pocetka shvatio bi da sam ga nagovarao da si kupi neso 4t.. Ali nista..

Ne kuzi vas..  :( lijepo sam vas pitao da zajedno pomognemo covjeku, a vi se tu smijete.  ??? Zasto?
Ako covjek ima para sve se moze i za to mu nije potrebno nikakvo znanje..  :angry7:

--- Kraj citata ---
ak nema znanja mora platiti ruke majstoru...a nać majstora koji zna to složit i koji neće naplatit masno je rvno lutriji...mislim da u HR ima malo kompetentnih ljudi za složit i savršeno poštelat highend tako da neznam...

Po meni midrace kako je i napisano iznad mene

btw ja te ne napadam nego podržavam tvoje mišljenje  :frajer:

ToNYGP1Racing:

--- Citat: Iwo SR Tuono - 10 Travanj, 2010, 11:37:35 ---ak nema znanja mora platiti ruke majstoru...a nać majstora koji zna to složit i koji neće naplatit masno je rvno lutriji...mislim da u HR ima malo kompetentnih ljudi za složit i savršeno poštelat highend tako da neznam...

Po meni midrace kako je i napisano iznad mene

btw ja te ne napadam nego podržavam tvoje mišljenje  :frajer:

--- Kraj citata ---
Pravo zboris..  :toothy12: Šalim se. Da istina.

Drago mi je da me podrzavas u misljenju. Hvala  ;D

ivanm:
Za high end treba novaca, znanja, zivaca i volje kao da slazes bolid F1.

ToNYGP1Racing:

--- Citat: ivanm - 10 Travanj, 2010, 11:48:50 ---Za high end treba novaca, znanja, zivaca i volje kao da slazes bolid F1.

--- Kraj citata ---
Istina. Al sto kad nemas znanja..? A imas novaca... Nekim ljudima to nije problem. Kaj mislis da kerum zna kako mu se zove model Ferrarija. Zna  :jerk:

ivanm:
A nek nadje nekog tko je vozio trke pa ak mu se da. Ja neznam nikog tko bi to drugome slagao al netko sigurno bi.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju