Tehnički kutak > Tuning skutera
High end tuning aeroxa
ToNYGP1Racing:
--- Citat: aprilia area 51 - 10 Travanj, 2010, 11:19:48 ---da al to nece dugo s roostom... :toothy3:
taj tpr je dobar al nekak nevolim bas alu cilindar de njega moras bas drzat jer ak zaribo mos ga bacit...i kad nikals ode isto tako...
dok je due gusani i mos ga samo busit kad ode...a nije nista slabiji jako od tpr-a
--- Kraj citata ---
Da razlika je par konja.. a vidjet cemo.. Danas cu prenjet frendu, pa cu onda rec sto je odabrano.. :laughing7:
aprilia area 51:
:icon_thumright:
ja bi stavio onaj set up sto sam reko....a ako bas hoce svih 12 soma ulupat u motor onda ostatak para bi sj#bo na styling jer za roxa imas sve farove maske ovo ono sve zivo...
ToNYGP1Racing:
--- Citat: aprilia area 51 - 10 Travanj, 2010, 11:24:51 --- :icon_thumright:
ja bi stavio onaj set up sto sam reko....a ako bas hoce svih 12 soma ulupat u motor onda ostatak para bi sj#bo na styling jer za roxa imas sve farove maske ovo ono sve zivo...
--- Kraj citata ---
Lako se se sa SA naruci nes.. :icon_thumright: :falafala:
aprilia area 51:
--- Citat: ToNYGP1Racing - 10 Travanj, 2010, 11:26:19 ---Lako se se sa SA naruci nes.. :icon_thumright: :falafala:
--- Kraj citata ---
:toothy9:...javi nam onda sta je odlucio... :hello:
ToNYGP1Racing:
--- Citat: aprilia area 51 - 10 Travanj, 2010, 11:28:13 --- :toothy9:...javi nam onda sta je odlucio... :hello:
--- Kraj citata ---
Njet probljem. Naravno. :headbang:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju