Tehnički kutak > Tehnička pitanja
Nabrijavanje Gilere SP 50,09. preporuke???
R@kija:
jel ti oces da tis kuter traje ili da ide ko mutav??
3alfa3:
--- Citat: ndamjan4 - 09 Travanj, 2010, 11:44:10 ---Koliko bi to kostalo otprilike sve? I dal da uzimam pojedinavno dijelove ili kao sto kazes base kit?
--- Kraj citata ---
Oko 1000 eura u dijelovima.
Morao bi svaki skoro dan serafit po skuteru. Nije to za vozit nego imat kao drugi skuter pa da se vikendom malo izdivljas.
Base kit ti je ispod 200 eura i imao bi skuter koji bi trajao ko serijski - vjerojatno i dulje
ndamjan4:
E pazi stari sto se tice mehanike i stelovanja skutera tu sam noob,nije me sramota reci,zelio bi da ide ali i da traje,vozim ga redovito na servis,a kod njih bih to i stelo sve.Al prvo da me netko malo uputi u to da nedodjem tamo bas ko totalni kreten...ako me razumijes
3alfa3:
--- Citat: ndamjan4 - 09 Travanj, 2010, 11:50:32 ---E pazi stari sto se tice mehanike i stelovanja skutera tu sam noob,nije me sramota reci,zelio bi da ide ali i da traje,vozim ga redovito na servis
--- Kraj citata ---
Onda ces vise biti u servisu nego na cesti, a njima ces ostavljat novce vece nego sto su te dijelovi kostali.
U biti, hocu ti rec kako je 120 km/h (pravih) na skuteru jako tesko postic bez novaca i znanja
igor.sb:
županja puna tjuneri, a ti se vucaras po servisima
zaboravi to u startu odma, il se drzi serijale
btw...1500 za reverse, fino su te pokrali :P
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju