Tehnički kutak > Tehnička pitanja

Nabrijavanje Gilere SP 50,09. preporuke???

(1/10) > >>

ndamjan4:
Za pocetak pozdrav adminima i ekipi na forumu i nadam se da cetei pomoci oko moje Gilere.
Kupio sam je prosle godine,nova,iz moto salona Maras u Vinkovcima.
Skinio sam blokade kad sam presao 1000 km.Stavio sam rolice sa 6,5 na 5,5 i auspuh gianelli Revers koji sam platio 1500 kn.Motor mi trenutno ide 100 km/h,mislim tako pise al znam da ide pravih 90...
Zelio bih sad staviti kit na njega,a ne znam koji da stavim,dal da i filter novi sportski stavim i koji,uglavnom zelim ga doterati da ide ok 120 km/h ali pravih.Zelim znati dali je to izvedivo.Hvala unaprijed na savjetima i pteporukama

Luka 0101:
sve je izvedivo... pitanje je samo dali imas novaca za sve djelove koji su potrebni

ndamjan4:
A cuj frende,pare su najmanji problem,samo su mi sad preporuke i savjeti potrebni...

3alfa3:

--- Citat: ndamjan4 - 09 Travanj, 2010, 11:25:13 ---zelim ga doterati da ide ok 120 km/h ali pravih.

--- Kraj citata ---

Punokrvni midrace koji ce vrtit 12500-13000 u krajnjoj.

Trebas:

-postenu radilicu i lagere
-21 karb (barem)
-kit tipa TPR ili jaci
-spuh tipa C16 ili jaci
-multivar2000 i posteni remen
-posten kuplung jer serijski ti nece biti na tom setupu dobar za start

Ili stavi samo base kit tipa TP Trophy ili Malossi Sport i vozi i dalje nekih 100 km/h, ali ces do njih doci puno brze nego sad

ndamjan4:
Koliko bi to kostalo otprilike sve? I dal da uzimam pojedinavno dijelove ili kao sto kazes base kit?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju