Tehnički kutak > Tehnička pitanja

Nabrijavanje Gilere SP 50,09. preporuke???

<< < (6/10) > >>

walkay:
Hehe, ako ces u servisu naruciti djelove onda ces fino naplatiti!  :toothy12: Najbolje trazi nabavljace na forumu, bolje ces proci, vjeruj mi!  :icon_thumright:

ivanm:
svaka trgovina ima svoje cijene.. to što si spuh platio previše ne znači da je trgovac prevarant, smo ima veliku maržu..
u zagrebu bi prošao nešto jeftinije, a u dalmaciji ili italiji još jeftinije.. probaj preko interneta..

walkay:
Dijelovi nisu baš jeftini u HR! Najbolje sve naruciti na internetu i procices 5x bolje, nego ovako! Pogledaj malo oglase, pise ti sve tko nabavlja izvan HR dijelove, i po kojoj cijeni!

ProDriverGT(TGB):

--- Citat: ivanm - 09 Travanj, 2010, 19:42:19 ---svaka trgovina ima svoje cijene.. to što si spuh platio previše ne znači da je trgovac prevarant, smo ima veliku maržu..
u zagrebu bi prošao nešto jeftinije, a u dalmaciji ili italiji još jeftinije.. probaj preko interneta..

--- Kraj citata ---

Klip za polini sport sam uzeo iz italije,fredn od starog ga je dofuro,tamo je skuplji 10,20 posto nego kod nas..za ostalo neznam

ndamjan4:
1450 kn sam plati komplet malossi kit od 70 kubika...nisam jos testirao zbog kise,al dal sam dao previse novca???

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju