evo ovako da poblize objasnim...skuter nije kod mene trenutno, ali s obzirom da je moj i da mene zanima par stvari oko svega toga cu pitat...
prije svega da kazem da nisam previse na ti s mehanikom i masinama pa ocekujte glupa i pocetnicka pitanja...
znaci, skuter je yamaha slider i setup je sljedeci: DR Evo 70, Leo Vince RR, TP vario i Dell PHBN 17,5
kako ja nisam sastavljao skuter nego frend, ne znam tocno sto je unutra, ali mislim da je centralna serijska, mozda i sustice (iako nisam siguran za njih), roline su 4,2 ili 4,6 koje sam dobio sa spuhom...
skuter se prevrtava sto je ocekivano, a kako mislim ga vozit a ne stuntat to mi ne pase nikako, sa ovim rolinama cima se na gas i volio bi da se malo umiri a da ne izgubi na ubrzanju koliko toliko...
sto stavit, koje sustice, koje roline, koju centralnu...bar otprilike jer nisam u mogucnosti kupovat razne setove zbog toga sto su mi financije malo u banani...dal se isplati uzet RMS (mislim da je na S-C BGM) ili DR-ovo kvacilo...i koje su dimenzije rolina ako netko zna?