Općenito > Generalno o skuterima

Skuter Anketa

<< < (16/53) > >>

istipa622:

--- Citat: Hrvoje_40 - 08 Travanj, 2010, 16:55:58 ---opako skuter izgleda  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

marko.p sa ovo foruma prodaje isti :happy8:

Hrvoje_40:

--- Citat: dhorvat - 08 Travanj, 2010, 16:48:22 ---Potpis! Stari moj, prej#beno mi ovaj Open izgleda  :notworthy: :notworthy: :notworthy:

Možda jednog lijepog sunčanog dana...  :toothy3:

--- Kraj citata ---
ovako?

Hrvoje_40:

--- Citat: rakitje00 - 08 Travanj, 2010, 16:44:00 ---e vis to je jedini skuter koji bi kupio nov,da se moze,poseban je i zato mi je najbolji...

eladio ti je govorio za ova kolica:

open verzija(masina iza):

nemoj da tebe netko ohladi  :drunken_smilie:
        dhorvat

--- Kraj citata ---
jel ima gdje za kupit taj open?

aless_91:
neznam
da ja sebi gledam izmedu ovih skutera uzeo bi si srku.
srku sam imao prilike voziti i cak je bila kod mene par dana i motor mi se uzasno svida!
meni je dizajn pre#eben i vozne preformanse su mi brutalne, kad god sam trebo izvuc nesto iz motora bilo po zavojima i na ravnom izvuko sam a sad ovo skidanje plastike radi dolijevanja ulja i slično uopce ne igra nikakvu ulogu ak je tebi uzivancija vozit taj motor i svida ti se onda izvuc dvije minute vremena da nadolijes ulje je nista.
koliko ja vidim vecina ekipe tu na forumu bi htjela da skut bude prelijep, da ide bolesno i jos po mogucnosti da nemaju zajebancije puno kod servisiranja najbolje bi bilo kad bi se plastike mogle sam pocupat da se dode do neklog dijela masine.....
ako vec neko ide servisirat motor onda treba izvuc dostza vremena i strpljenja jer na brzinu i na silu nista nejde!!!!!

PROOF:
naravno da ima :D :D :D  potrazi malo na googleu ili na internetu...... :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju