Općenito > Generalno o skuterima

Skuter Anketa

<< < (15/53) > >>

R@kija:

--- Citat: Hrvoje_40 - 08 Travanj, 2010, 16:40:09 ---nešto ovako?

:drunken_smilie:

--- Kraj citata ---

e vis to je jedini skuter koji bi kupio nov,da se moze,poseban je i zato mi je najbolji...

eladio ti je govorio za ova kolica:

open verzija(masina iza):

nemoj da tebe netko ohladi  :drunken_smilie:
        dhorvat

PROOF:
mozda ju nisi dobro stavljo :D   btw ovaj mi se nimalo ne wsvida.....rade open verziju....

dhorvat:

--- Citat: PROOF - 08 Travanj, 2010, 16:45:42 ---mozda ju nisi dobro stavljo :D   btw ovaj mi se nimalo ne wsvida.....rade open verziju....

--- Kraj citata ---

Potpis! Stari moj, prej#beno mi ovaj Open izgleda  :notworthy: :notworthy: :notworthy:

Možda jednog lijepog sunčanog dana...  :toothy3:

Pupo:

--- Citat: dhorvat - 08 Travanj, 2010, 16:43:17 ---Pa vidio sam kod zetovca_AP na susretu. Pokazao mi je sve te sitnice. Dolijevanje ulja samo uz rastavljanje plastika? I to plastika koja nije baš neke kvalitete (a to je danas na svima skoro) i onda ju tak često treba vaditi. Dobro, ovisi kolko se km radi.  :binkybaby: Ali moja kaciga nije stala pod sic  :dontknow:

--- Kraj citata ---

Nemam pojma kakvu kacigu imaš, ali vozali smo se za Uskrs i dok smo pili u birtiji, kaciga je bila u sicu, a radi se o normalnoj Nolan kacigi. Jedino što je stavlja naopako recimo od mene, da rupa za vrat objaši onu grbu dole na dnu sica (ako se još dobro sjećam, davno sam zagledo u sic). Što se tiče rastavljanja plastike za doljevanje ulje, zbog toga kec u funkcionalnosti? Ajde dobro...

Hrvoje_40:

--- Citat: rakitje00 - 08 Travanj, 2010, 16:44:00 ---e vis to je jedini skuter koji bi kupio nov,da se moze,poseban je i zato mi je najbolji...

eladio ti je govorio za ova kolica:

open verzija(masina iza):

nemoj da tebe netko ohladi  :drunken_smilie:
        dhorvat

--- Kraj citata ---

opako skuter izgleda  :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju