Općenito > Generalno o skuterima
Skuter Anketa
eladio:
--- Citat: ToNYGP1Racing - 08 Travanj, 2010, 13:33:54 ---Zbog toga sam ja pao sa derbija 50 racing dok sam ga imao.. jbg treba prijenos postelat.. Nije mi se razvrtio u zavoju i bum..
--- Kraj citata ---
lol , naravno da je skuter kriv :laughing7:
nema voznijeg skutera od derbija u 50ccm ako se mene pita :frajer: ,
naravno open verzija je daleko mudriji izbor , lanac ni ja nebi gledao...
o kvaliteti bojanja plastika , u to nebi ulazio , ali plastike se ne ozmare ni na kinezima samo tako lako, tako da mi ta prica malo "sumnjiva"..
pitanje je sta je taj sve skuter prosao na kojeg pupo misli , ali cinjenica je da sam vidio ja i runnera "ozmarenih" :happy8:
u svakom slucaju ljespeg i voznijeg skutera nema , a kad sjednes na njega imat ces svakako vise mjesta nego na nekom NRGu
sto se tice izgleda , prvi sljedeci izbor mi je donekle neprakticna SRka , jako je ljepa , i to u ovoj boji ako je moguce :
:redface:
(ipak, ja ju nebi uzeo pored GP1ice cisto zbog voznih osobina :redface: )
PROOF:
e sad to je stvar osobnog izbora..dizajn roxa za 3.... istina da je vec pun rac godina isti ali meni nema jos uvjek lijepseg skutera od roxa...... kvaliteta 4?? minarelli :icon_scratch: :icon_scratch: ............ udonost vozaca 4?? zasto?? meni je moj rox bio udobniji od braticevog c-techa(opet stvar navike i osobnosti :D neko voli tvrdo neko meko a sta ces :toothy12: ) kojemu si dao 5..... ovo 1 za udobnost suvozaca nije bas tako lose.... bar 2/3 :D jer dok je serijska spuzva gore onda nije problem(ne misim na duge relacije) ... tolko do mene :D
Pupo:
--- Citat: dhorvat - 08 Travanj, 2010, 16:20:51 ---Evo navest ću od 1 do 5 navedene modele. Se slažete? :icon_tongue:
Gilera Runner 50 SC
DIZAJN: 4/5
KVALITETA: 4/5
UDOBNOST (za vozača): 5/5
UDOBNOST (za suvozača): 5/5
FUNKCIONALNOST: 4/5
Mogućnost tuninga: 5/5
Ukupna ocjena: 4.50
Aprilia SR 50 R
DIZAJN: 5/5
FUNKCIONALNOST: 1/5
Ukupna ocjena: 4.16
Piaggio NRG Power
KVALITETA: 3/5
UDOBNOST (za suvozača): 4/5
FUNKCIONALNOST: 5/5
Ukupna ocjena: 4.33
Peugeot Jet C-Tech
FUNKCIONALNOST: 3/5
Mogućnost tuninga: 3/5
Ukupna ocjena: 4.00
Derbi GP1 50
DIZAJN: 5/5
KVALITETA: 5/5
Ukupna ocjena: 4.83
Yamaha Aerox
DIZAJN: 3/5
UDOBNOST (za vozača): 3/5
UDOBNOST (za suvozača): 1/5
Ukupna ocjena: 3.33
--- Kraj citata ---
Molim te objasni mi jedinicu pod funkcionalnost od SRke! Ajde 3, al jedan nebi reko nikad, odnosno prihvaćam uz objašnjenje! Pogotovo jer tvrdiš da kaciga nestane u sic a stane!
@Eladio
Što se tiče boje na derbiju, radi se o onoj malossi verziji, što sam i naglasio tako da nebude nekih zabluda. Što se tiče crne il neke boje nemogu potvrdit al ovo mi je zapalo u oko jer je skuter bio ok kad je bio novi al nakon godinu dana, skuter izgleda užasno s tom žutom/zelenom/narančastom, ispranom bojom. Vidio sam i ja runnera ali ne nakon godinu dvije da su tako loše. Ako uspijem vidjet skuter da nije gazda na vidiku probat ću poslikat malo, iako sam odselio iz tog kvarta :)
Hrvoje_40:
--- Citat: eladio - 08 Travanj, 2010, 16:29:19 ---lol , naravno da je skuter kriv :laughing7:
nema voznijeg skutera od derbija u 50ccm ako se mene pita :frajer: ,
naravno open verzija je daleko mudriji izbor , lanac ni ja nebi gledao...
o kvaliteti bojanja plastika , u to nebi ulazio , ali plastike se ne ozmare ni na kinezima samo tako lako, tako da mi ta prica malo "sumnjiva"..
pitanje je sta je taj sve skuter prosao na kojeg pupo misli , ali cinjenica je da sam vidio ja i runnera "ozmarenih" :happy8:
u svakom slucaju ljespeg i voznijeg skutera nema , a kad sjednes na njega imat ces svakako vise mjesta nego na nekom NRGu
sto se tice izgleda , prvi sljedeci izbor mi je donekle neprakticna SRka , jako je ljepa , i to u ovoj boji ako je moguce :
:redface:
(ipak, ja ju nebi uzeo pored GP1ice cisto zbog voznih osobina :redface: )
--- Kraj citata ---
nešto ovako?
:drunken_smilie:
dhorvat:
--- Citat: Pupo - 08 Travanj, 2010, 16:39:14 ---Molim te objasni mi jedinicu pod funkcionalnost od SRke! Ajde 3, al jedan nebi reko nikad, odnosno prihvaćam uz objašnjenje! Pogotovo jer tvrdiš da kaciga nestane u sic a stane!
--- Kraj citata ---
--- Citat: dhorvat - 08 Travanj, 2010, 16:08:37 ---Ja sam do nedugo bio za SR-ku, ali kad sam ju malo detaljnije pregleda, puno sitnica me smetalo, a vjerujem i druge. Npr. rastavljanje prednje plastike za dolijevanje ulja, jako malo prostora u bunkeru (ne stane klasična kaciga)... :dontknow:
--- Kraj citata ---
Pa vidio sam kod zetovca_AP na susretu. Pokazao mi je sve te sitnice. Dolijevanje ulja samo uz rastavljanje plastika? I to plastika koja nije baš neke kvalitete (a to je danas na svima skoro) i onda ju tak često treba vaditi. Dobro, ovisi kolko se km radi. :binkybaby: Ali moja kaciga nije stala pod sic :dontknow:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju