Općenito > Generalno o skuterima

Skuter Anketa

<< < (27/53) > >>

dhorvat:

--- Citat: doritos - 08 Travanj, 2010, 23:01:16 ---ja sam svjedok kako je na novom roxu 2008god model na 4 soma km je stavljen malossi sport, i nakon kojih 20km je prdnula radilica, pukla je klipnjaca al na srecu nije nis bilo....stavili drugi dan rms racing i vozi dan danas... :laughing7:

--- Kraj citata ---

Ma to kad ste vi to nekaj s fušali sa slaganjem kita  :toothy12:

R@kija:

--- Citat: doritos - 08 Travanj, 2010, 23:01:16 ---ja sam svjedok kako je na novom roxu 2008god model na 4 soma km je stavljen malossi sport, i nakon kojih 20km je prdnula radilica, pukla je klipnjaca al na srecu nije nis bilo....stavili drugi dan rms racing i vozi dan danas... :laughing7:

--- Kraj citata ---

a od luxa neki fernd kak mi reko,frajeru an novom runneru puko blok radilica cilindar sav se raskolil bokte nece veli sve zivo puklo nis nemos popravit hahahahah

wonderkid:
kad na aeroxu naprave vise mjesta za suvozaca i udobniji sic te malo da izmjene prednjeg dijela onda ce to biti skuter bez mana ;D

doritos:

--- Citat: dhorvat - 08 Travanj, 2010, 23:07:39 ---Ma to kad ste vi to nekaj s fušali sa slaganjem kita  :toothy12:

--- Kraj citata ---

nisamo nis sfusali jer se skut slagao u auto bilu ...a da fusam onda bi meni vec 3radilice puklo i neznam kaj ... :icon_thumright:

CoK:
sr  :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju