Općenito > Generalno o skuterima

Skuter Anketa

<< < (26/53) > >>

doritos:
nemate vi pojma kaj je ljepi , kvalitetan i brzi skut.... :laughing7:

dhorvat:

--- Citat: marko.p - 08 Travanj, 2010, 22:48:09 ---vjerovali ili ne, imao sam sf2 2000 god, napravio 35 tkm, promjenio samo karike, gumice u zadnjoh kočnici i naravno potrošni materijal, danas ne postoji sf2 novijeg godište koji može napravitite kilometre, cvikaju na 7-8 tkm....košta je oko 20 tkn, danas oko 12 tkm..sve jasno...kao i aerox...

daj bože da izađe novi aerox, bit će prodajan jako, stara slava, skuter ima dušu...isto kao i golf, ima danas puno boljih auta u toj klasi koje većina nebi pogledala iz poznatih razloga...eto primjer golf V gti, po karakteristikama su bolji focus st i megane sport(neznam koje su im točne oznake), pa se ipak golfovi više voze, imaju dušu, imaju nešto šta ostali nikada neće, tako bude i aerox, i to cijenim, to treba moć postić...

--- Kraj citata ---

Nisam čuo da je u normalnim uvjetima (da nije kuho i ostao bez ulja) koji novi Aerox cviknuo tak brzo  :dontknow: Većinom je ta brojka oko 25000 pa nadalje  :toothy12:

doritos:
ja sam svjedok kako je na novom roxu 2008god model na 4 soma km je stavljen malossi sport, i nakon kojih 20km je prdnula radilica, pukla je klipnjaca al na srecu nije nis bilo....stavili drugi dan rms racing i vozi dan danas... :laughing7:

luna500rr:
od svih tih skutera da uzimam novo uzeo bih samo nrg dt jer ima mjesta ispod noga za gajbu pive...

marko.p:

--- Citat: dhorvat - 08 Travanj, 2010, 22:59:15 ---Nisam čuo da je u normalnim uvjetima (da nije kuho i ostao bez ulja) koji novi Aerox cviknuo tak brzo  :dontknow: Većinom je ta brojka oko 25000 pa nadalje  :toothy12:

--- Kraj citata ---
shebo se nisam mislio da cvika i sl. nego da kvaliteta pala, ne baš kao peugeotu

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju